علي کارنما افزود:از 800 منطقه شناسايي شده در هليل رود، تاکنون دو منطقه را در شش فصل کاوش کرده ايم که البته کاوش هاي ما ادامه دارد.
وي با بيان اينکه تمدن کهن جيرفت نقطه عطفي براي شناساندن تمدن ايران به جهان است ،تصريح کرد: با کاوش هاي خود مي تواينم باز هم سطرهاي ديگري از حديث ناگفته بشري و برگ هاي زرين ديگري از ايران را به تاريخ تمدن جهان هديه کنيم .
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري کرمان اضافه کرد:جيرفت با قامتي برافراشته و با عبور از کوچههاي هزاران ساله افق ديگري از ايران را بر روي جهانيان در حوزه ميراث فرهنگي ميگشايد .
کارنما تصريح کرد: همايش جيرفت آغازگر حرکت تازه اي است که در شناخت ميراث کهن اين خطه به جهانيان مي تواند نقش اساسي داشته باشد.
وي همچنين گفت:شايد روشن شدن برخي از کشفيات جديد الواح کاوشگران در آينده اي نه چندان دور بتواند ابعاد تازه اي از حقايق را در اين بخش از کشور بگشايد و چهره اي جديد از جيرفت را به جهانيان معرفي کند .
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري کرمان ادامه داد: اميدواريم با اين اقدام زمينه اشتياق جهانيان را براي ديدار از اين خطه از کشور افزايش دهيم که با همت کاوشگران و باستان شناسان و با تعامل آنها گامي نو در راه علم ودانش و معرفي تمدن کهن ما برداشته شده است ./104
انتهای پیام/