قندي افزود: اين در حالي است که مديريت رسانهها اجازه کار مداوم و تخصصي در يک حوزه خاص را به خبرنگاران نميدهند و با جابجايي تحميلي آنان در سرويسهاي مختلف باعث کند شدن روند شکلگيري روزنامهنگاري تخصصي در کشور مي شوند.
عضو هيأت داوران سومين جشنواره سراسري ميراث فرهنگي و رسانه اظهار داشت: روزنامهنگاري در عرصه ميراث فرهنگي نيز هر چند نسبت به ساير حوزهها وضع بهتري دارند با اين حال از جمله حوزههايي است که از فقدان خبرنگاران و روزنامهنگاران تخصصي رنج ميبرد.
اين استاد دانشگاه و روزنامهنگاري با اظهار تأسف از اينکه خبرنگاران و رسانهها زماني به موضوعات ميراث فرهنگي ميپردازند که تخريب، سرقت و يا تهديدي براي اين آثار رخ داده باشد ادامه داد: رسانهها بايد به ميراث فرهنگي به عنوان يک نماد هميشه پايدار بپردازند و در اين زمينه به انواع رسانههاي تخصصي ميراث فرهنگي نياز داريم.
وي ادامه داد: ميراث غني ما نياز به معرفي دائمي از سوي رسانهها دارد و اگر افرادي در اين حوزه براي اطلاعرساني درست و حرفهاي تربيت شود از بار مشکلات عرصه ميراث فرهنگي کاسته خواهد شد.
عضو هيأت داروان سومين جشنواره رسانهاي ميراث فرهنگي با ابراز خرسندي از استقبال خوب اهالي رسانه از اين جشنواره اظهار داشت: استمرار و رشد و تنوع آثار ارسالي نشان از حرکت رو به جلوي جشنواره دارد، اما ظرفيت عرصه ميراث فرهنگي بيش از اينهاست و ميتوان با گستره وسيعتري به موضوع پرداخت.
وي تأکيد کرد: از برجستگيهاي اين جشنواره همکاري مشترک روزنامهنگاران و کارشناسان ميراثفرهنگي است که آثار ارسالي در کنار بررسيهاي حرفهاي به لحاظ روزنامهنگاري از نظر غناي اطلاعات مربوط به ميراث فرهنگي نيز مورد ارزيابي قرار ميگيرند.
بنا بر اين گزارش، سومين جشنواره سراسري ميراث فرهنگي و رسانه در دو بخش ويژه و سراسري برگزار و از پديد آورندگان آثار برتر رسانهاي در قالبهاي مکتوب، ديداري و شنيداري به مناسبت هفته ميراث فرهنگي تقدير ميشود.
115/
انتهای پیام/