راه اندازي شوراي فني صنايع دستي

مسعود اسکندري در گفتگو با ميراث آريا (chtn) با اعلام اين خبر افزود: ترکيب شوراي فني صنايع‌دستي استان‌ها متشکل از رئيس سازمان ميراث فرهنگي استان به عنوان رئيس شورا و معاون صنايع‌دستي به عنوان دبير و سه تن از اعضاي متخصص در زمينه صنايع‌دستي است.

وي ادامه داد: کارشناسان نظارت، حراست و روابط عمومي، اشتغال و سرمايه‌گذاري نيز به عنوان اعضاي متغير شوراي فني صنايع دستي استان، اعضاي اصلي را ياري مي‌دهند.

وي با اشاره به اينکه به منظور تسريع اجراي طرح‌ها و عمليات عمراني در استان‌ها اين تصميم گرفته شده است، اظهار داشت: افزايش کارايي سازمان و عوامل اجرايي مستقر در مناطق مختلف کشور از ديگر اهداف راه‌اندازي اين شورا است.

اسکندري با بيان اينکه حسن راه‌اندازي شوراي فني صنايع‌دستي استان‌ها بر اجرايي شدن بسياري از تصميمات نيمه تمام است، گفت: تمام تصميمات قبل از رسيدن به مرحله اجرايي در شوراي فني مورد بحث، اظهار نظر و تصويب در ميان روساي استان‌ها رسيده و تنها براي اجرايي شدن به معاونت صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي مي‌رسد.

مدير کل توسعه و ترويج معاونت صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي، بررسي اشکالات و موانع اجرايي طرح‌هاي مطروحه توسط مجريان مربوط با توجه به ويژگي‌هاي اجتماعي- اقتصادي و سياسي و اداري استان‌ها و تعيين راه حل‌هاي لازم براي رفع اشکالات را از وظايف شوراي فني صنايع دستي قلمداد کرد.

وي خاطرنشان کرد: استفاده از امکانات اجرايي موجود در استان‌ها و تأمين موجبات حسن اجراي عمليات‌ها از وظايف ديگر شوراي فني صنايع‌دستي است.111/

انتهای پیام/

کد خبر 1387022221