وي با اشاره به اينکه شهرک توليد فرش دستباف ايران در تهران راه اندازي ميشود، گفت: راهاندازي شهرک فرشبافي تهران مصوب سفر استاني هيأت دولت است و به دليل صنعتي بودن پايتخت و وجود زيرساختهاي لازم، اين شهرک راهاندازي ميشود.
معاون مرکز ملي فرش ادامه داد: راهاندازي شهرک توليد قالي و فرش بافي به عنوان الگو در تهران صورت ميگيرد و ايجاد اين شهرکها بستگي به فرهنگ و ساختار اقتصادي و کشاورزي استانها دارد، چرا که قاليبافي مکمل بخش کشاورزي است.
عابد افزود: اين شهرکها در برخي از شهرهاي صنعتي که همانند شهرهاي کوچک و روستاها امکان قاليبافي وجود ندارد و به دليل وجود زندگي آپارتماني برپا کردن دار قالي در آنها امکانپذير نيست، راهاندازي ميشود.
وي با بيان اينکه اکنون بيش از يک ميليون دارقالي دستباف در ايران با بيش از يک ميليون و ۲۰۰هزار بافنده فرش فعاليت ميکنند،اظهار داشت: تاکنون موفق شدهايم ۲۰۰هزار از اين بافندگان را بيمه کنيم.
وي مهمترين تهديد فرش ايران را وجود تنوع زيراندازهاي مختلف با قيمتها، طرحها و رنگهاي مورد پسند نسل امروز دنيا دانست و گفت: با برنامهريزي، فرش ايران به عنوان زيرانداز اصيل با رنگ و طرح مورد پسند بازارهاي جهاني توليد ميشود.
لازم به ذکر است نخستين جشنواره و سمينار فرش دستباف ايران با عنوان طرح، نقش و رنگ فرش دستباف ايران روز گذشته در تالار شهيد آويني دانشگاه شهرکرد آغازشده است.111
انتهای پیام/