وي با بيان اينکه موزه فرهنگي و معماري گيلان به 9 حوزه تقسيم ميشود، خاطرنشان کرد: قرار است در پروژه و بازسازي موزه ميراث روستايي گيلان اين 9 حوزه به صورت 9 روستا بازسازي شود، که در سال 85 روستاي جلگه شرقي و امسال روستاي جلگه مرکزي احيا و بهرهبرداري شد.
مجري پروژه موزه ميراث روستايي گيلان ادامه داد: پروژه موزه ميراث روستايي گيلان تا پايان سال 88 به اتمام خواهد رسيد.
به گفته طالقاني 42 هکتار براي موزه ميراث روستايي گيلان اختصاص داده شده ضمن آنکه کل مساحت آن 260 هکتار است و البته فضا به ساخت دو مهمانپذير بزرگ در دو سوي سايت و خارج از حوزه روستايي گيلان اختصاص دارد.
مجري پروژه موزه روستايي گيلان اظهار داشت: اطاقهاي اين مهمانپذيرها بين 3 تا 5 نفر ظرفيت دارد و با احداث اين مهمانپذيرها ظرفيت اين استان 5/2 برابر افزايش مييابد.
وي تصريح کرد: قرار است مهمانپذيرها نيز با استفاده از معماري سنتي و بومي استان گيلان در دو سايت ساخته شود.
طالقاني در بخشي ديگر از گفتگو با ميراث آريا به ايجاد سايتي ويژه بازيهاي بومي و سنتي اشاره کرد و گفت: قرار است بخشي از موزه به نمايش محل گونههاي مختلف گياهي که خواص دارويي دارد، بپردازد.
وي ادامه د اد: راهاندازي اين موزه نه تنها باعث احياي معماري بومي شده بلکه گونههاي درختي ناياب را نيز توسط کارشناسان شناسايي و درصدد توسعه و پرورش آنها هستيم.
وي درباره همکاري سازمان با ساير نهادها گفت: سازمان مراتع و جنگلداري 260 هکتار از جنگل سراوان را به طور رسمي به سازمان منتقل کرد تا اين اکوموزه راهاندازي شود و در تعامل مستقيم با استانداري گيلان هستيم و از لحاظ علمي نيز با دانشگاه تهران و دانشگاهها و مراکز تحقيقاتي فرانسه همکاري ميکنيم.
اختصاص يک ميليارد و 660 ميليون تومان اعتبار براي اجراي دو فاز موزه ميراث روستايي گيلان از ديگر موضوعاتي بود که به آن اشاره کرد و گفت: براي انجام و اجراي هفت فاز ديگر اين موزه 5 ميليارد تومان اعتبار لازم است./115
انتهای پیام/