وي همچنين افزود: مطالعه تمامي روستاهاي هدف گردشگري در حال بررسي است و اعتبار مربوطه جهت اجراي طرحهاي گردشگري از سوي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و معاونت دهياريهاي سازمان شهرداريها و دهياريهاي کشور اختصاص مييابد.
وي خاطر نشان کرد: پس از پايان طرح مطالعاتي روستاهاي هدف تمامي امور مربوط به گردشگري در روستاهاي هدف بايد در چار چوب طرح مطالعاتي روستا صورت پذيرد.
نمازي اطلاع رساني در زمينه اين طرح را مطلوب ارزيابي کرد و ادامه داد: تا کنون 2 هزار مجموعه کتاب راهنماي گردشگري روستاهاي ايران در اختيار دهياران روستاي هدف گردشگري و دستگاههاي کشوري و استاني ذيربط قرار گرفته است. اين مجموعه براي ساير علاقهمندان نيز در سطح بازار موجود است.
وي در خصوص شيوه پروژههاي مطالعاتي روستاهاي هدف گردشگري گفت: از سوي معاونت سرمايهگذاري و طرحهاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري براي روستاهاي هدف اعتبارگذاري و کل کشور به 5 منطقه تقسيم شده است. دهياران نيز به صورت مناقصهاي در سطح روستاهاي هدف شناسايي و با تاييد معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري و به عنوان نماينده معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري منصوب ميشوند.
وي تصريح کرد: تاکنون تعداد زيادي مسافر به ويژه طبيعتگرد از روستاهاي هدف خصوصا در ايام نوروز بازديد کردهاند.
نمازي همچنين افزود: به زودي تمامي دهياريهاي روستاهاي هدف با همکاري استانداري تابلوي روستاي مربوطه که شامل حاذبههاي گردشگري است، را نصب خواهند کرد./102
انتهای پیام/