معرفي پژوهش هاي برتر پايان يافته در هنرهاي سنتي، و ارايه و معرفي نمونه بازبافي پارچه زربفت دوره صفوي به همراه آثار جديد توليد شده در کارگاه هاي پژوهشي پژوهشکده هنرهاي سنتي، ماکت باغ هاي ايراني به همراه معرفي باغ هايي همچون شازده؛ فين در قالب پوستر، ارايه طرح ها و اولويت هاي پژوهشي پژوهشکده گردشگري و نيز بخشي از آخرين انتشارات حوزه هاي باستان شناسي ، مردم شناسي، گردشگري، زبان شناسي، کتيبه ها و متون و گزارش هاي مربوط به بافت هاي تاريخي از ديگر موضوعاتي است که در اين نمايشگاه عرضه شده است.
به گزارش روابط عمومي پژوهشگاه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در اين نمايشگاه همچنين قرآن 400 ساله اي که از سوي گروه حفاظت ومرمت آثار کاغذي پژوهشکده حفاظت و مرمت طي دو سال و نيم مرمت شده به نمايش در آمده است.
اين قرآن خطي، دست نويس با جلدي چرمي به رنگ مشکي است. الياف آن از کنف با بافتي درشت است. خط اين قرآن نيمه کوفي و در برخي از صفحات آن مرمت سنتي به چشم مي خورد.قرآن 400 ساله همچنين دراي تزييناتي در ابتداي سوره ها، کناره صفحات و بين آيات است.
آسيب شناسي صفحات و جلد به لحاظ فيزيکي، شيميايي و بيولوژيکي، شناسايي الياف کاغذ، بررسي مشکلات ناشي از مرمت هاي غير اصولي انجام شده روي صفحات، مرتب کردن صفحات بر اساس شناسايي آيات قرآن، طراحي قسمت هاي ازبين رفته يا کمبود هاي صفحات و غيره از اقداماتي است که از سوي گروه حفاظت و مرمت آثار کاغذي روي اين قرآن صورت گرفته است.
علاقه مندان مي توانند تا روز چهارشنبه همه روزه از ساعت 9 تا 16 از اين نمايشگاه واقع در موزه ملي ايران به نشاني خيابان امام خميني نبش سي تير بازديد کنند.
115/
انتهای پیام/