ايجاد هزار کيوسک  صنايع‌دستي در سايت‌هاي تاريخي و گردشگري

به گزارش ميراث آريا (chtn)، حسين هاتفي فارمد معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي سازمان در همايش سراسري معاونان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري و روساي سازمان استان‌ها براي تشريح سياست‌ها و برنامه‌هاي سال 87 با بيان اين مطلب افزود: آيين‌نامه اين اقدام در حال تدوين است و پس از تدوين آن مناقصه انجام کار برگزار مي‌شود.

حسين هاتفي فارمد تصريح کرد: در سال جاري با دانشگاه آزاد مذاکراتي براي ايجاد مقاطع کارداني و کارشناسي در استان‌ها انجام شده است.

وي با تشريح برنامه‌هاي نمايشگاه صنايع‌دستي در آذربايجان شرقي گفت: همزمان با اين همايش نشست سرمايه‌گذاري در صنايع‌دستي توسط معاونت صنايع‌دستي برگزار خواهد شد.

هاتفي گفت: در اين نمايشگاه جاذبه‌هاي گردشگري استان‌ها به نمايش گذاشته مي‌شود و تورهاي ارزان قيمت پذيراي بازديدکنندگان اين نمايشگاه خواهد بود.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي سازمان با اشاره به برنامه‌هاي پيشتاز سال 87 از تأسيس بنياد حمايت از هنرهاي سنتي و صنايع دستي خبر داد.

هاتفي اجراي طرح شناسايي صنايع‌دستي و مستندسازي با اولويت استان‌هاي فارس، سيستان و بلوچستان، کرمان، کردستان و اصفهان را از جمله ديگر پروژه‌ها ذکر کرد.

وي به بازاريابي محصولات صنايع‌دستي با طرح فراگير بسته‌بندي را از جمله ديگر پروژه‌هاي پيشتاز ذکر کرد و افزود: ايجاد ساختار تشکيلاتي براي اعطاي رتبه‌هاي هنري از ديگر پروژه‌هاي پيشتاز است.

وي با اشاره به مطالعه ريشه‌هاي رو به زوال صنايع‌دستي با همکاري پژوهشگاه ميراث فرهنگي گفت: اين مطالعات در 5 رشته انجام مي‌شود و مطالعه درباره نمدبافي شروع شده است.

وي اجراي طرح تجارت الکترونيک و ايجاد شهرک‌هاي نمونه صنايع‌دستي را از جمله ديگر پروژه‌هاي پيشتاز ذکر کرد.

هاتفي با اشاره به برنامه‌ريزي براي برگزاري 15 نمايشگاه ملي سراسري گفت: اميدواريم در دو سال آينده بتوانيم نمايشگاه بين‌المللي صنايع‌دستي برگزار کنيم./105

انتهای پیام/

کد خبر 1387030418