توسعه گردشگري نيازمند روش‌هاي نوين

به گزارش ميراث آريا(chtn)،رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان تهران در همايش سفر کارت ملي با حضور شبکه پذيرندگان استان تهران گفت:برداشت‌‌ ذهني ما از موضوع گردشگري فرهنگ پرهيز از نشاط و تفريح بوده است که در اين زمنيه خيلي از فرصت‌ها را در اين حوزه از دست داده ‌ايم .

محمد بهرام‌زاده افزود:همچنين به دليل محروميت برخورداري بخش خصوصي از مواهبي که در حوزه گردشگري در کشور وجود داشته است باعث شد سرمايه‌گذاري در گردشگري حداقل سه دهه به تاخير بيافتد.

وي تصريح کرد:امروزه سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان تهران آمادگي دارد روش‌هاي جديدي را براي توسعه پايدار در بخش‌هاي مختلف صنعت گردشگري ايران به کار ببرد و بايد تجربيات بزرگ دنيا را در اين زمينه دنبال کنيم .

بهرام‌زاده ادامه داد :طرح سفر کارت ملي يکي از لوازم جدي حوزه گردشگري است و علاوه بر آنکه بايد مورد استفاده کارکنان دولت باشد مي‌تواند به عنوان يک موضوع جدي براي جلب مردم نيز مورد توجه قرار بگيرد.

وي افزود:استفاده از سفر کارت بايد جايگاه خود را در کشور پيدا کند و بخش خصوصي در گسترش و معرفي مزاياي اين کارت به گردشگران نقش بسيار مهمي را ايفا مي‌کند.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان تهران با بيان اينکه يکي از انواع سفر مي‌تواند سفر ارزان قيمت باشد،افزود:با تسهيلاتي که در اختيار گردشگران قرار مي‌گيرد امکان سفر بيشتر براي آنان فراهم مي‌شود .

وي همچنين گفت:بايد براي گسترش سفر در کشور بسياري از مردم بايد روش استفاده از اوقات فراغت را آموزش ببينند.

بهرام‌زاده با تاکيد بر اينکه بايد به موضوع گردشگري نگاه جدي کرد ،تصريح کرد:در استان تهران با اجماع و اتفاق نظر بسيار خوبي که ميان ستاد سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان و اتحاديه هتلداران استان تهران انجام شده است آماده هستيم روش‌هاي نوين در حوزه گردشگري را جايگزين روش سنتي کنيم.

وي خاطر نشان کرد:يکي از روش‌هاي نوين گردشگري سفر کارت ملي است که بايد آن را به فال نيک گرفت تا با اين روش امکاني فراهم ‌شود که روش هاي نوين ديگر نيز هرچه سريعتر در حوزه گردشگري کشور وارد شود.
104

انتهای پیام/

کد خبر 138703063