منطقه گردشگري بهشت گمشده ساماندهي شد

محمدرضا بذرگر با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn)،گفت: با توجه به ارزش‌هاي طبيعي و گردشگري منطقه بهشت گمشده به عنوان يکي از مهمترين جاذبه‌هاي گردشگري استان و به منظور رفاه حال گردشگران امکانات رفاهي مناسبي براي استفاده گردشگران در اين منطقه ايجاد شد.

بذرگر افزود : ايجاد محوطه سازي، آبنما، مبلمان محيطي ، آلاچيق ، باربيکو، سطل هاي زباله، نصب نيمکت ، ميز و صندلي و ساخت سرويس‌هاي بهداشتي بخشي از اقداماتي است که براي رفاه حال گردشگران در بهشت گمشده ايجاد شده است.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري فارس گفت : از مشکلات عمده ديگر منطقه وجود نداشتن مسير دسترسي مناسب بود که با بهسازي مسير جهت تردد وسايل نقليه اين معضل نيز برطرف شد.

بذرگر برق‌رساني به منطقه را نيز از مهمترين اقدامات سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان در ساماندهي منطقه گردشگري بهشت گمشده دانست و گفت :اين اقدام موجب افزايش امنيت در منطقه نيز شده است.

خاطر‌ نشان‌ مي‌شود؛ بهشت گمشده يکي از زيباترين مناطق گردشگري استان فارس است که با ارتفاع بين 1700تا 3700 متر از سطح دريا و در فاصله حدود 120 کيلومتري شهر شيراز و در منطقه کامفيروز واقع شده است.

بهشت گمشده که در بين اهالي منطقه به تنگ بستانک نيز شهره است با برخورداري از چشمه ساران جوشان و آبشارهاي متعدد و انواع درختان جنگلي سرشار از مناظر بديع و مسحورکننده با وسعتي بيش از 20 هزار هکتار در سال 1371 به عنوان يک اثر طبيعي ملي ثبت شد.

وجود روستاي ساران در جنوب تنگ بستانک سابقه‌اي هزارساله دارد. موقعيت جغرافيايي اثر طبيعي ملي تنگ بستانک در مجموعه شبکه گردشگري محور شمال و شمال غربي استان و امکان ارتباط جاده‌اي که با يادمان‌هاي تاريخي تخت جمشيد، نقش رستم و پاسارگاد از يک طرف و چشم اندازهاي طبيعي آبشار مارگون و تنگ براق از طرف ديگر دارد. در جذب گردشگران بيشمار استان تاثير به سزايي دارد.
/104



انتهای پیام/

کد خبر 1387030712