وي با بيان اينکه بحث شناسنامه دار شدن فرش از مدتي پيش مطرح بوده است، اظهار داشت: با مصوبه مجلس همه کالاها موظف به داشتن ايران کد شدند و به طور طبيعي فرش دستباف نيز بايد به اين اجبار تن مي داد.
رييس مرکز ملي فرش ادامه داد: در حال حاضر اجراي اين پروژه به اتحاديه تعاونيهاي روستايي واگذار شده و هرکس در صورت مايل ميتواند در سراسر کشور با مراجعه به نمايندگيهاي اين اتحاديه اظهارنامه مربوط به فرش خود را تکميل و شناسنامه را دريافت کند.
فرجي با اشاره به اينکه در نمايشگاه شهريور امسال اميدواريم بخشي از توليدات با شناسنامه ارايه شوند، گفت: قصد داريم در سال آينده با تبليغ گسترده حالتي را ايجاد کنيم که خريداران به هنگام خريد فرش براي اطمينان و اعتماد تقاضاي شناسنامه کنند.
وي گفت: در بازار داخلي و خارجي سودجوياني وجود دارند که فرشهاي نامرغوب را به نام ايران توزيع ميکنند و در اين بازار آشفته، مصرف کننده نا آگاه سردرگم ميشود اما با وجود شناسنامه ميتواند اعتماد کند و شناسنامه باعث بازشناسي فرش ايراني از غير ايراني ميشود.
رييس مرکز ملي فرش ايران کاهش هزينهها، افزايش سرعت عمل، ازدياد مدت زمان ارتباط و عرضه را از مزاياي تجارت الکترونيک دانست و ضمن اشاره به ورود فرش به اين عرصه گفت: شناسنامه فرش به تجارت الکترونيک اين محصول نيز ياري ميرساند.111/
انتهای پیام/