آذربايجان شرقي صنايع‌دستي منسوخ‌شده ندارد

خداوردي کريمي‌نژاد در گفتگو با ميراث آريا (chtn.) با بيان اين مطلب گفت: در حال حاضر 27 رشته فعال صنايع‌دستي در استان آذربايجان شرقي وجود دارد که رشته‌هايي چون زري بافي، نقاشي روي سراميک، حکاکي روي نقره، منبت، کاشي، چاپ باتيک از جمله اين رشته‌ها هستند.

وي با اشاره به اينکه در استان آذربايجان شرقي هيچ رشته منسوخ شده‌اي از صنايع‌دستي وجود ندارد اظهار داشت: البته رشته‌هايي در حال حاضر وجود دارند که به مرور کاربرد خود را از دست داده‌اند ولي به طور کلي از بين نرفته‌اند که لازمه ماندگاري آنها داشتن نگاهي نو و تازه به اين رشته‌ها است.

سرپرست سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري آذربايجان شرقي با بيان اينکه در طول سال گذشته بيش از 4 هزار نفر در زمينه صنايع‌دستي آموزش ديده‌اند خاطرنشان کرد: 80 درصد اين آموزش توسط بخش خصوصي و تنها 20 درصد از آن توسط دولت انجام شده است.

کريمي‌نژاد خاطرنشان کرد: اختصاص گواهينامه پايان دوره آموزشي به هنرجوياني که موفق به گذراندن آزمون‌هاي پاياني اين دوره‌هاي آموزش شده اند و اعطاي وام‌هاي 3 تا 5 ميليون توماني به هنرمنداني که خواستار فعاليت يا اشتغال‌آفريني در عرصه صنايع‌دستي باشند از جمله تسهيلاتي که به صنعتگران صنايع‌دستي تعلق مي‌گيرد.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 1387032220