وي افزود: در اين دادگاه، متهم توضيحاتي را درباره تخريب مسجد سلمان داد. اما ارائه توضيحات بيشتر را منوط به حضور تمامي اعضاي هيأت امناي مسجد دانست.
به گفته تکلو، اين متهم در دادگاه اعلام کرد که براساس مجوز بازسازي و مرمت اقدام به اين کار کرده که به دلايلي منجر به تخريب مسجد شده است.
سرپرست بخش حقوقي سازمان ميراثفرهنگي استان تهران تصريح کرد: پنجمين جلسه دادگاه مسجد سلمان ماه آينده تشکيل خواهد شد و قرار است اين بار دادگاه همه اعضاي هيأت امناي مسجد سلمان را به دادگاه فرا بخواند.
مسجد تاريخي سلمان واقع در خيابان 17 شهريور يکي از آثار معماري استاد لرزاده بود که به دنبال اقدامات بازسازي هيأت امناي آن به طور کامل تخريب شد.
اين مسجد تاريخي يکي از آثار ماندگار معمار معروف \"لرزاده \" به شمار ميرفت و به گفته کارشناسان ميراث در فهرست آثار ملي نيز جاي داشت.
به گفته کارشناسان سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران تخريب اين مسجد بدون هماهنگي با مسوولان ميراث فرهنگي استان انجام شده بود.
مسجد سلمان که توسط استاد حسين لرزاده در سال ۱۳۲۶ ساخته شده بود، مسجدى بدون گنبد و مناره و داراى تمام ارزشهاى معمارى سنتى همراه چهارطاقىهايى بود که نشان از دوره ساسانى داشتند.
سقف شبستان مسجد به صورت سه طاق کجاوه اى در کنار هم با تزيينات معرق کاشى و آجر در طاق بود و طاق وسط مسجد نيز بر چهار ستون قرار داشت. همچنين حياط مسجد داراى يک پوشش مدرن شيشهاى با خرپايههاى فلزى بود.
115/
انتهای پیام/