قيمت اتوبوس‌هاي غير ويژه براي تابستان تغيير نمي‌کند

به گزارش ميراث آريا(CHTN) مدير کل دفتر کالا و مسافر سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي با بيان اين مطلب افزود: اگر گفته مي‌شود قيمت بليت اتوبوس افزايش يافته مربوط به اتوبوس‌هاي ويژه است که نرخ آن به صورت توافقي تعيين مي‌شود.

شهرام آدم نژاد در مصاحبه مطبوعاتي با خبرنگاران تصريح کرد: امسال 4 هزار دستگاه ميني بوس و ميدل باس به ناوگان عمومي اضافه خواهد شد و عمر ميانگين ناوگان ميني‌بوس کشور نيز در حدود 23 سال است که به دنبال آن هستيم که اين عمر را تا 10 سال کاهش دهيم .

وي افزود: اگر بتوانيم هر سال 4 هزار دستگاه ميني بوس به ناوگان اضافه کنيم و متناسب با آن 4 هزار دستگاه فرسوده را از ناوگان خارج کنيم به عمر 10 سال در ناوگان خواهيم رسيد.

مديرکل حمل و نقل کالا و مسافر سازمان راهداري با بيان اينکه امسال يک هزار دستگاه اتوبوس به ناوگان اضافه خواهيم کرد، گفت: عمر ميانگين ناوگان اتوبوس در کشور در حدود 11 سال است که طبق برنامه چهارم بايد به 10 سال برسد.

آدم‌نژاد گفت: در بخش مسافري نيز توسعه خوبي ايجاد کرده‌ايم که متناسب با آن طرح همنامي شرکت‌هاي حمل و نقل بود و تاکنون 716 شرکت همنام شده‌اند و تا آخر امسال نيز سعي خواهيم کرد در تمامي مراکز استان‌ها شرکت‌هاي حمل و نقل هم‌نام شوند.

مدير کل دفترکالا و مسافر سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي گفت: در بخش فروش اينترنتي نيز کارهاي خوبي انجام شده به طوري که سال گذشته 200 هزار بليت از طريق اينترنت به فروش رسيد و امسال نيز اين امر توسعه پيدا خواهد کرد.

آدم نژاد با اشاره به اجرايي شدن بيمه رانندگان در سال گذشته افزود: بيمه تکميلي رانندگان بخش مسافري نيز يکي از اقداماتي بود که در سال گذشته انجام شد و همه رانندگان بخش مسافري تحت پوشش بيمه عمر و حوادث قرار گرفتند که در صورت فوت عادي 20 ميليون ريال و فوت در اثر حادثه 50 ميليون ريال به وارث و در صورت نقص عضو تا سقف حداکثر 20 ميليون ريال به راننده تعلق خواهد گرفت.

وي گفت: تمام رانندگان تحت پوشش بيمه عمر و حوادث و خانواده آنان براي هزينه‌هاي درمان و بيمارستاني و اعمال جراحي حداکثر تا 15 ميليون ريال براي 4 عمل جراحي حداکثر تا 25 ميليون ريال و ساير هزينه‌هاي مربوطه به آنها تعلق خواهد گرفت.

آدم‌نژاد با بيان اينکه سلامت شغلي رانندگان با عنوان پروژه‌ صحت و سلامت رانندگان در دستور کار قرار دارد، گفت: اين پروژه با هدف ارتقاي وضعيت سلامت رانندگان، افزايش ايمني سفرها، ارزيابي وضعيت موجود در حال انجام است و نزديک به 450 هزار راننده تحت آزمايش‌هاي مربوطه قرار گرفته‌اند و در اين رابطه نيز تفاهم‌نامه‌اي با وزارت بهداشت امضاء شده است.

مديرکل حمل و نقل کالا و مسافر سازمان راهداري گفت: يکي از مشکلات بخش حمل و نقل عمومي ارتباط مردم با مجموعه حمل و نقل بود که با تلاش‌هايي که در سال گذشته در اين زمينه انجام داديم اين ارتباط برقرار شد، به طوري که با توجه به نظرسنجي‌هاي انجام شده بيش از 60 درصد شکايات تاخير در حرکت از پايانه‌ها بود که به همين منظور آيين‌نامه مربوطه در اين زمينه اصلاح خواهد شد تا با انجام اقدامات لازم بتوانيم رضايت‌مندي مسافران را کسب کنيم. /105

انتهای پیام/

کد خبر 1387032718