صنايع دستي گناباد از مرز پنجاه عنوان گذشت

به گزارش ميراث آريا(chtn) و به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي ، عليرضا شناسايي با اعلام خبر فوق افزود : برخي از اين صنايع به مرور زمان از چرخه توليد حذف اما برخي ديگر توليد و در بازارهاي داخلي و خارجي به مشتري هاي علاقه مند عرضه مي شوند .

وي ادامه داد : هم اکنون چندين کارگاه و تعدادي از هنرمندان گنابادي در زمينه سفال ، پارچه بافي ، گليم ، قالي و قاليچه ، نمد مالي و چاقو فعاليت مي کنند .

شناسايي با تاکيد بر اينکه پارچه و سفال اين شهرستان علاوه بر عرضه در بازارهاي داخلي در کشورهاي حوزه خليج فارس و برخي از کشورهاي اروپايي نيز عرضه مي شود ،اذعان داشت : براي رونق صنايع دستي و همچنين حمايت از صنعتگران اين بخش بايد با حمايت مسئولان و دولتمردان نمايشگاه هاي مختلفي در نقاط مختلف کشور و حتي ديگر کشورها برگزار کرد تا هنر و هنرمندان اين عرصه معرفي و مورد حمايت قرار گيرند .

وي افزود : براي جذب هنرمندان به سوي صنايع دستي و رونق توليد و ايجاد اشتغال دوره هاي آموزشي براي علاقه مندان آغاز شده و کارگاه هاي مجهز و تجهيزات نسبتا مناسبي هم براي اين منظور فراهم شده است .

رييس اداره ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري گناباد اظهار داشت : در صورت حمايت از هنرمندان و توليد کنندگان صنايع دستي ، اشتغال در مناطق روستايي ايجاد ، مهاجرت کم و زندگي در مناطق کم توسعه يافته به ويژه در مناطق روستايي با دلگرمي بيشتر ادامه مي يابد.

وي از وجود دلال ها به عنوان يکي از مشکلات فراروي توليدات صنايع دستي به ويژه سفال و پارچه در گناباد گفت : بايد براي فعاليت از توليدات اين بخش ،نمايشگاه ها و بازارهاي مناسب ايجاد شود که با اندک حمايت از توليدات صنايع دستي اين شهرستان از جمله سفال و پارچه دستي مي توان گردشگران بسياري را جذب و توليدات را اقتصادي و مقرون به صرفه کرد .

شناسايي در پايان از فقدان بازاريابي و توليد بدون توجه به سليقه مخاطب به عنوان ديگر موانع پيش روي صنايع دستي در گناباد ياد کرد.
/104

انتهای پیام/

کد خبر 1387032817