وي افزود: مصارف غذايي با 11 درصد، اجاره مکان هاي گردشگري با 11 درصد، تفريحات با 9 درصد، حمل و نقل با 6 درصد و خدمات کنار دريا با 4 درصد جايگاه هاي بعدي را دارند.
آوالونه با اشاره به تجربيات ايتاليا در زمينه توسعه گردشگري يکي از تجربه ها را توريسم کشاورزي ذکر کرد و افزود: قانون خاصي در اين زمينه وجود دارد و شرکت ها براي فعاليت در اين زمينه بايد زميني به وسعت 5 هکتار داشته باشند تا در بخشي از آن به فعاليت هاي کشاورزي و دامداري و فعاليت هاي توريسم بپردازند.
وي با بيان اينکه ايتاليا اهميت زيادي براي محيط زيست قائل است، گفت: 25 پارک ملي حفاظت شده، 140 پارک استاني، 75 منطقه حفاظت شده و 25 نقطه دريايي حفاظت شده در ايتاليا وجود دارد که براي فعاليت در اين زمينه ها 6 هزار و 500 موسسه فعاليت دارند.
وي يکي از سبک هاي نوين گردشگري در اين کشور را روش خواب و صبحانه ذکر کرد و افزود:در اين ساختار ساختمان هاي مسکوني که سطح مشخصي را داشته باشند مي توانند پذيراي مسافران باشند.
وي خدمات کنار دريا را از جمله ديگر بخش هاي گردشگري اين کشور ذکر کرد و افزود: در اين بخش 12هزار و 900 موسسه فعال هستند.
وي با اشاره به رواج اجاره قايق در اين کشور گفت: جايگاه نخست اين امر جزيره ساردن است که 8 هزار و 858 حايگاه توقف قايق دارد.
وي افزود: 500 موسسه نيز در اين زمينه مشغول به فعاليت هستند و 200 ميليون دلار بورد گردش مالي اين بخش است.
وي ورزش گلف را از ديگر زمينه هاي جذب گردشگران ذکر کرد و گفت: در ايتاليا 334 زمين گلف وجود دارد و 250 هزار نفر در اين کشور گلف بازي مي کنند.
وي توريسم درماني را نيز يکي از بخش هاي توريسم ايتاليا ذکر کرد و افزود: 30 هزار موسسه در زمينه هاي درماني و 21 هزار موسسه در زمينه زيبايي در اين کشور مشغول به فعاليت هستند که 56 هزار تکنيسين و 20 ميليون مشتري دارند و درآمد آنها 16 هزار ميليون يورو بوده است.
وي جشنواره هاي موسيقي ايتاليايي را يکي ديگر از جاذبه هاي اين کشور عنوان کرد و گفت: در فصل هايي که به اپرا و تئاتر اختصاص پيدا مي کند جاذبه هاي باستاني بهترين مکان را براي موسيقي اپرايي فراهم مي کنند.
وي با بيان اينکه در ميلان نمايشگاهي برگزار مي شود که بورس بين المللي جهانگردي است، گفت: در اين نمايشگاه کشورهاي مختلف جاذبه هاي خود را به توراپراتورهاي ايتاليايي معرفي مي کنند./105
انتهای پیام/