وي ادامه داد: توليدات گوناگون و ارزشمند هنرهاي سنتي و صنايع دستي، علاوه بر ابعاد مختلف فرهنگي و ملي، از جنبه هاي بسيار مهم اقتصادي نيز برخوردار است.اهميت اقتصادي صنايع دستي چه بسا مهمتر و اثر بخش تر از ابعاد فرهنگي آن است و در درجه نخست، هنرمند به تأمين معاش خود در زندگي مي انديشد.
وي افزود:بيشتر هنرمندان اين حوزه را قشر محروم و مستضعف جامعه تشکيل ميدهند که اين امر لزوم توجه هر چه بيشتر دولت جمهوري اسلامي ايران را طلب مي کند. گر چه در سالهاي اخير قدمهاي مثبتي در اين زمينه برداشته شده است. بحث ديگري که در اين رابطه مطرح است، توجه به صنعت گردشگري در سالهاي اخير و نياز آن به صنايع دستي به عنوان پشتوانهاي مهم براي گردشگري است.
موسوي در ادامه تصريح کرد: به برکت نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و در پرتو همت دولت عدالت گستر ، پس از قرار گرفتن شهرستان سرايان در حوزه استان خراسان جنوبي، نمايندگي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري سرايان، تشکيل و پس از ادغام صنايع دستي در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در رشتههاي مختلفي همچون: گليم بافي، سرمه دوزي، معرق، سفالگري و غيره گامهاي مؤثري برداشته و به صورت رايگان، اين رشته ها را آموزش داده است.
وي گفت: شرکت در نمايشگاههاي متعدد ملي و استاني از سوي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي باعث شد تا تعدادي از هنرمندان چلنگر، گليم باف، نمد مال و سرمه دوز اين شهرستان ضمن فروش محصولات توليدي خود، براي ادامه فعاليت نيز بازاريابي لازم را انجام دهند.
116/
انتهای پیام/