وي ضمن معرفي مجموعه سعدآباد، به مقايسه بانوان عفيف و مسلماني که امروز در اين مجموعه به کار و تلاش و سازندگي ميپردازند، با زناني که در زمان رژيم منحوس پهلوي اول و دوم، اين مکان را به محلي براي انواع مفسدهها مبدل ساخته بودند، پرداخت و ارتقا جايگاه و ارزش زن در جامعه امروز را مديون رهبري و مجاهدت حضرت امام خميني (ره) دانست.
شايق در ادامه افزود: يکي از تاکتيکهاي دشمن ايجاد تفرقه بين مسلمانان است اما ما هر جا باشيم از يکديگر حمايت ميکنيم. او همچنين گفت: امروز عليرغم تمام زيادهخواهيها و جنگ افروزيها سران آمريکا، ملت عراق پيروز است، اگر چه خون هاي بسياري ريخته شده و اين ملت در سوگ جوانان و عزيزان خود نشسته است، اما صبورانه بايد مسير را ادامه داد و در واقع همه ما زنان ميتوانند با تربيت فرزندان صالح و تلاش و فعاليت در عرصههاي مختلف سياسي، اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي، سفير کبير صلح در جهان باشند.
در اين نشست که ابراز مسرت بانوان عراقي روبرو شد، يکي از بانوان اهل بغداد و استاد دانشگاه گفت: در جنگ ايران و عراق، زنان و کودکان ايراني و عراقي، بيشترين آسيبها را متحمل شدند، اما ما ميخواهيم صفحه جديدي در روابطمان گشوده شود، گذشته را فراموش کنيم و بر عليه استکبار و ظلم متحد شويم.
بانوي ديگري از اهالي نجفاشرف نيز گفت: اگر چه در زمان رژيم صدام، ما تحت فشار و شکنجه بسياري بوديم و به زنان اجازه حضور در دولت و پارلمان داده نميشد، اما زن عراقي پا به پاي مردان در صحنه حضور داشته و کار ميکرد و اکنون نيز مي توانيم شاهد حضور آنها در عرصه فعاليتهاي مختلف باشيم و با دلي قوي و مستحکم، خواهان پيشرفت مملکت و ملتمان هستيم.
در پايان اين گفتگو عشرت شايق با اشاره به اينکه زنان عنصر اصلي ترويج مکارم اخلاقي در جامعه هستند، دستيابي به مکارم اخلاقي، اتحاد و انسجام و عزم جمعي را، راهکاري براي خروج از مشکلات کنوني و رسيدن به پيروزي و موفقيت دانست.
107/
انتهای پیام/