تسهيلات اعطايي به صنعتگران کافي نيست

احد قاسم‌خاني در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب افزود: نبود بازار فروش مناسب، حمايت نکردن مالي، بي توجهي به صادرات، بيمه نبودن هنرمندان و نداشتن برنامه جامع مدون از عمده مشکلات فراروي صنعتگران صنايع دستي کشور است .


وي با اشاره به اينکه متأسفانه حمايت ضعيف از اين صنعت فعالان اين عرصه را با مشکلات عديده‌اي روبرو کرده است، بيان داشت: بخش عمده‌اي از اين معضلات به سليقه‌اي عمل کردن و ناآشنايي با اين هنر ملي مربوط مي‌شود.


اين هنرمند همداني با بيان اينکه نبود بازار فروش مناسب، پيامدهاي ناشي از رکود بازار فعاليت در اين عرصه را بسيار سخت کرده است، اظهار داشت: در همدان دلالان به صورت عمده و با قيمت ناچيز، سفال را از توليدکنندگان خريداري و با قيمت گران مي‌فروشند.

قاسم خاني ادامه داد: برپايي نمايشگاه‌هاي صنايع دستي به طور مستمر در استان‌ها و شهرستان‌ها با اتخاذ برنامه‌ريزي اصولي نوعي حمايت از فعالان اين عرصه‌‌ است.


وي با تأکيد بر اينکه توسعه صنايع دستي بدون توجه به‌نياز بازارهاي جهاني و صادرات عملي نيست، تصريح کرد: در سال‌هاي اخير توجه به صادرات محصولات صنايع دستي به دليل فراهم نشدن برخي امکانات نظير نداشتن بسته بندي مناسب، با مشکل روبرو شده است.


اين هنرمند سفال ساز خاطر نشان کرد: تسهيلات اعطايي به اين بخش سليقه‌اي و ناکافي است و اعطاي تسهيلات فعلي براي متقاضيان اين بخش پاسخگوي نيازها نيست.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1387040932