تنها يک کارگاه هنر حکاکي تخم شترمرغ در کشور وجود دارد

فرهاد بحري در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: اين رشته هنري با قدمت هشت ساله خود در کشور تا به امروز تنها در قالب يک کارگاه فعاليت کرده است در حالي که با آموزش آن مي تواند بازار فروش خوبي را براي آن رقم بزند.


وي با اشاره به اينکه تفکر اوليه اين کار بر اساس طراحي بر روي سفال صورت گرفته شده است، اظهار داشت:طراحي نقوش بر روي تخم شتر مرغ کاملآ ابتکاري و به وسيله فرز دندانپزشکي انجام مي‌شود که در گام اول جنبه تزييناتي داشت.


اين صنعتگر صنايع دستي ادامه داد: در مراحل بعدي کار و با توجه به شناختي که از اين کار به وجود آمد، مشخص شد که تخم شتر مرغ قابليت انعکاس نور به خارج از خود را نيز دارد و به صورت ابتکاري نور را وارد اين کار کرديم که کاربرد جديدي چون آباژور براي اين کار تعريف شد.


بحري با بيان اينکه بازار داخلي اين توليدات به دليل بالا بودن قيمت آن چندان مناسب نيست، گفت: شرکت در نمايشگاه‌هاي داخلي نيز به دليل صرف هزينه‌هاي بالا و پايين بودن فروش چندان به صرفه نيست.


وي به حضور فعال اين توليدات در بيش از 40 نمايشگاه خارج از کشور خبر داد و بيان داشت: فروش در اين نمايشگاه‌ها بسيار موفق بوده است به طوري که در صورت فراهم نشدن زمينه ها براي فروش اين محصولات در کشورمان به دنبال انتقال اين شرايط به کشوري ديگر هستيم.


مدير کارگاه ستاره دريايي خاطر نشان کرد: حمايت‌هايي که تا به امروز بايد از اين هنر مي‌شد چندان چشمگير نيست و بسياري از درخواست‌هاي ما مبني بر دريافت وام و يا فراهم شدن زمينه‌ آموزش اين رشته ناکام مانده است.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1387041020