وي، با اشاره به ديدار گروه سرمايهگذاري کويت با اسفنديار رحيم مشايي، رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري افزود: اين ديدار منجر به انعقاد تفاهمنامه براي راهاندازي دفتر جذب سرمايهگذاري در کشور کويت شد.
وي، با بيان اينکه تعداد دفاتر جذب سرمايهگذاري در آينده نزديک به 30 دفتر خواهد رسيد، ادامه داد: شناساندن پتانسيلهاي موجود در صنعت گردشگري کشور از يک سو و شناسايي سرمايهگذاران ايراني و خارجي از سوي ديگر از مهمترين اهداف راهاندازي اين دفاتر است.
معاون سرمايهگذاري و طرحهاي سازمان، راهاندازي دفاتر جذب سرمايهگذاري تا پيش از برگزاري دومين همايش فرصتهاي سرمايهگذاري در گردشگري ايران را مورد ارزيابي قرار داد و گفت: راهاندازي اين دفاتر به ما کمک ميکند تا براي آوردن سرمايهگذاران خارجي به کشور، با آگاهي بهتر و بيشتري عمل کنيم.
جهانگيري تاکيد کرد: سياست ترويج سرمايهگذاري در صنعت گردشگري نيازمند فرهنگسازي است و راهاندازي اين دفاتر بهترين منبع براي فرهنگسازي هستند.
اين مقام مسئول، با بيان اينکه بستههاي پيشنهادي سرمايهگذاري موجود در اختيار آنان قرار خواهد گرفت، گفت: سرمايهگذاري در مناطق نمونه گردشگري، سايتها، مجتمعهاي بينراهي و هتل از جمله پيشنهادات اين معاونت براي سرمايهگذاران کويتي است.
جهانگيري، حمايت دولت از سرمايهگذاران خارجي را يکي از مهمترين اهرمهاي پيشتيباني از آنان دانست و افزود: تلاش ميکنيم با يک برنامهريزي دقيق و جدي راهاندازي اين دفاتر را به نتيجه مطلوب برسانيم.
102/
انتهای پیام/