بررسي ليزر و کاربرد آن در پاکسازي بناهاي تاريخي

به گزارش ميراث آريا(chtn)، به نقل از روابط عمومي پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اين نخستين نشست از سلسله سخنراني‌هايي است که قرار است از سوي دفتر فناوري‌هاي نوين پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري به صورت موضوعي برگزار شود.

آزاده طاهري کريمي سرپرست دفتر فناوري‌هاي نوين پژوهشگاه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اعلام اين خبر گفت: به دنبال نامگذاري سالجاري از سوي مقام معظم رهبري با عنوان سال نوآوري و شکوفايي اين دفتر از سوي پژوهشگاه راه اندازي شد.

سرپرست دفتر فناوري‌هاي نوين پژوهشگاه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري افزود: برقراري ارتباط با مراکز علمي و دانشگاهي در ايران و ساير کشورها از جمله اقدامات اين دفتر بوده است.

امضاء تفاهم نامه با دانشگاه‌هاي تربيت مدرس، تهران و صنعتي شريف به منظور راه اندازي ميان رشته‌اي‌ها در حوزه ميراث و پژوهشگاه انرژي اتمي در رابطه با ساليابي آثار تاريخي و ژئو فيزيک در خصوص بررسي و تخمين محوطه‌هاي تاريخي از ديگر اقدامات اين دفتر محسوب مي‌شود.

وارد کردن بحث ليزر، نانو و مطالعات مربوط به شيمي در حوزه مرمت، حفاظت، سازه‌ها و ساليابي از جمله وظايف اجرايي و عملياتي اين دفتر به شمار مي‌رود.

علاقه‌مندان براي استماع سخنراني ياد شده مي‌توانند از ساعت 9 صبح روز دوشنبه 17 تيرماه در محل اجتماعات پژوهشکده حفاظت و مرمت به نشاني خيابان امام خميني نبش سي تير حضور يابند.


120/

انتهای پیام/

کد خبر 1387041528