مراحل اجرايي طرح راهبردي گردشگري روستايي تصويب شد

به گزارش ميراث آريا (CHTN) پس از تدوين طرح توسعه گردشگري روستايي و عشايري و بررسي آن در کميته گردشگري روستايي و عشايري مراحل اجرايي اين طرح نيز در اين کميته به تصويب رسيد.

اين طرح در 9 بخش تهيه و تصويب شده و ظرفيت سنجي، معرفي طرح به جامعه هدف و جذب سرمايه‌گذار، تهيه طرح توجيهي گردشگري توسط متقاضي يا مجري، شناسايي دست‌اندرکاران و کارگزاران طرح، آموزش کارگزاران طرح، نرم‌افزار ارزيابي اقتصادي، تهيه فرآيند گردش کار تکميلي، ارزيابي و تصويب طرح، طراحي سيستم نظارت و هدايت و سيتم‌هاي حمايتي طرح بخش‌هاي مختلف آن را شامل مي‌شود.

در بخش ظرفيت‌سنجي اين طرح با اشاره به وجود تفاوت‌هاي اقليمي و جغرافيايي در کشور و تنوع آب و هوا و مزيت‌هاي خاص هر يک از روستاهاي کشور بر شناخت اين مزيت‌ها تاکيد شده است.

براساس اين طرح دانش افراد بومي، مراجعه به مراکز آماري و اعزام گروه کارشناسي شيوه‌هايي است که مي‌توان براي اطلاع از مزيت‌هاي نسبي و ايجاد مزيت‌هاي جديد در هر منطقه روستايي مورد استفاده قرار گيرد.

در اين طرح پس از تعيين حوزه‌هاي گردشگري در مرحله ظرفيت سنجي، طرح به سرمايه‌گذاران و جامعه هدف معرفي مي‌شود.

در بخش سوم اين طرح توجيهي فرم پيشنهادي به کمک مشاوران تهيه و تنظيم و در اختيار متقاضيان قرار داده مي‌شود.

شناسايي دست اندرکاران و آموزش کارگزاران طرح بخش‌هاي بعدي اين طرح را شامل مي‌شود.

در بخش ششم اين طرح نرم‌افزار مورد نياز براي بررسي توجيه فني و اقتصادي طرح گردشگري روستايي تهيه مي‌شود.

در بخش‌هاي هفتم و هشتم طرح نيز داده‌ها و اطلاعات مورد نياز براي ارزيابي تهيه شده و شاخص‌ها و دستوارلعمل‌هاي هدايتي و نظارتي تدوين مي‌شود.

در مرحله پاياني طرح هم سيستم‌هاي پشتيبان طرح شامل سيستم‌هاي اقتصادي، اطلاع‌رساني، هدايتي ،مشاوره‌اي، فني و آموزشي تهيه مي‌شود./105

انتهای پیام/

کد خبر 1387042241