وي با اشاره به اينکه کارفرما نيز کمک چنداني نمي تواند به کارگر خود بکند، افزود: به طور حتم در صورت فروش کالاي توليد شده صنعتگر است که امکان افزايش دستمزد وجود دارد و اين در حالي است که مدتها طول ميکشد تا محصول توليد شده به فروش برسد.
اين صنعتگر با بيان اينکه امروز بيش از پيش وجود نهادهاي حامي کارگران صنايعدستي احساس ميشود، اظهار داشت: بسياري از رشتهها هنوز از وجود اتحاديه و يا تعاوني صنايع دستي محروم هستند و اين به ضرر صنعتگران است.
عباسي ادامه داد: با وجود شرايط سخت کاري چون بيمه نبودن اکثر کارگران حاضر در کارگاههاي صنايعدستي و نبودن معيار درستي براي دستمزد آنها کارفرمايان خيلي راحت با اخراج آنها نيروهاي تازه اي را وارد کارگاه خود ميکنند.
وي خاطر نشان کرد: با افزايش فشارهاي ناشي بر صاحبان کارگاههاي صنايع دستي و همچنين نبود امکان توليد، هر روز شاهد تعطيلي بسياري از اين کارگاهها هستيم.
اين هنرمند با تأکيد بر اينکه حمايت از کارگر و کارفرما در عرصه صنايع دستي بايد توأمان صورت گيرد، گفت: اين دو مثل حلقههاي يک زنجيرند، اگر به بقاي صنايع دستي مي انديشيم بايد با ايجاد شرايط مناسب براي کارفرمايان، از بيکاري کارگران جلوگيري کنيم./111
انتهای پیام/