عمده خريد صنايع دستي توسط بخش‌هاي دولتي صورت مي گيرد

مهرداد توکلي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: خريد اين محصولات مراکز دولتي چون بانک‌ها و يا سازمان‌هاي وابسته در طول سال به عنوان عيدي و پاداش مهم ترين بخش فروش توليدات فروشگاه‌هاي صنايع دستي را تشکيل مي‌دهند.

وي با اشاره به اينکه اغلب کساني که وارد فروشگاه‌هاي صنايع دستي مي‌شوند به قصد ديدن اين توليدات مي آيند، اظهار داشت: همه از ديدن محصولات صنايع دستي لذت مي برند ولي تعداد کمي از اين افراد حاضرند بهايي براي ذوق و سليقه به کار رفته در اين آثار بپردازند.

اين فروشنده ادامه داد: نياز فروشندگان امروز، به حمايت دولت بيش از پيش است چرا که دولت مي‌تواند با سوق دادن بخش‌هاي مختلف به سمت و سوي بازار صنايع دستي از خمودگي بازار اين توليدات جلوگيري کند.

توکلي افزود: با وجودي که از نظر تنوع رشته‌هاي صنايع دستي رتبه نخست جهان را دارا هستيم، ولي از نظر ميزان فروش در رتبه بسيار پاييني قرار داريم.

وي با بيان اينکه ايران به عنوان مهد فرهنگ و هنر در بسياري از عرصه‌هاي فرهنگي و هنري از توانمندي‌هاي قابل تحسيني برخوردار است که صنايع دستي يکي از اين قابليت‌ها است، گفت: امروزه مي‌توان با بهره‌گيري از آموزش، استفاده ‌از طرح، نقش‌‌هاي جديد اين محصولات عرصه جديدي را فراروي اين صنعت قرار داد.

اين فروشنده صنايع دستي با تأکيد براي صدور صنايع‌دستي ايران به جهان تصريح کرد: متأسفانه برنامه‌ريزان هنرهاي سنتي، تنها جنبه ذوقي و هنري را درنظر مي‌گيرند و اين صنايع را به عنوان يک صنعت درآمدزا مورد توجه قرار نمي‌دهند./111


انتهای پیام/

کد خبر 1387050538