انجام تبليغات مشترک گردشگري ايران و سوريه در کشورهاي ثالث

به گزارش ميراث آريا(CHTN) در پايان مذاکرات نشست کميته مشترک فني گردشگري جمهوري اسلامي ايران و جمهوري عربي سوريه صورتجلسه‌اي در ده بند به امضاي محمد شريف ملک زاده معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري و محمد کلش معاون وزير سياحه سوريه رسيد.

بر اساس اين صورتجلسه طرفين توافق کردند، با توجه به معرفي متقابل شرکت‌هاي خدمات مسافرتي دو کشور به يکديگر هر گونه موانع محتمل در مسيرفعاليت آنان و نيز افزايش سطح کيفي خدمات آنان شناسايي شود.

طرفين همچنين نسبت به حمايت متقابل از آژانس‌هاي معرفي شده خود اشتراک نظر داشته و بر انجام ارزيابي‌هاي مستمر که نتايج آن هر 6 ماه يکبار اعلام خواهد شد اتفاق نظر دارند.

براساس اين صورتجلسه درخصوص اعطاي تسهيلات لازم طرفين به يکديگر براي انجام تبليغات رسانه‌اي طرف ايراني تعهد کرد که ميزباني يک هيات 5 نفره از مستندسازان شبکه‌هاي تلويزيوني سوريه را جهت توليد و پخش فيلم جاذبه‌هاي گردشگري ايران برعهده بگيرد.

طرفين همچنين تقويم نمايشگاهي خود را به يکديگر تسليم کرده و بخش‌هاي دولتي،خصوصي و عمومي يکديگر را به شرکت در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي يا استاني طرف ديگر ترغيب و تشويق خواهند کرد.

براساس اين صورتجلسه طرفين بر اهميت رعايت استانداردهاي بين‌المللي و ارتقاء سطح خدمات گردشگري و زيارتي، از جمله فرودگاه‌ها و اقامتگاه‌ها تاکيد و توافق کردند گزارش ارزيابي در اين خصوص را به اجلاس بعدي کميته فني دو کشور تسليم کنند.

ايران و سوريه نسبت به ايجاد تنوع بيشتر در بخش‌هاي مختلف خود از جمله توريسم درماني، طبيعت‌گردي، توريسم فرهنگي و تورهاي تخصصي تاکيد کردند و طرف ايراني اطلاعات مربوط به توريسم درماني را ظرف سه ماه آينده به طرف سوري براي اعلام مراکز درماني و آگاهي‌دهي ارائه خواهد کرد.

طرفين همچنين مجددا بر انجام تبليغات مشترک گردشگري در کشورهاي ثالث و يا براي اتباع کشورهاي ثالث در داخل کشور خود تاکيد کرده و برانجام بررس‌هاي فايده سنجي جهت تبليغات مشترک در کشورهاي هدف توافق کردند.

در زمينه آموزش تبادل هيات‌هاي آموزش گردشگري و هتل‌داري نيز طرف ايراني آمادگي خود را جهت ميزباني دوره آموزشي اکوتوريسم و توريسم درماني طي سه ماه تا 4 ماه آينده اعلام کرد.

طرف ايراني همچنين خواستار مشارکت در تجارب علمي، طرف سوري در بازاريابي بين‌المللي گردشگري شد.

براساس اين صورتجلسه با توجه به سيستم حمل و نقل هوايي در ارتقاي صنعت توريسم طرفين توافق کردند ايجاد مقصدهاي جديد گردشگري از طريق فرودگاه‌هاي تهران و دمشق را مورد بررسي قرار داده و نتيجه بررسي‌هاي خويش را برجلسه بعدي کميته ارائه کنند.

در خصوص جلب سرمايه‌گذاري در پروژه‌هاي گردشگري نيز طرف ايراني اطلاعات مربوط به دومين همايش بين‌المللي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در صنعت توريسم ايران را به طرف سوري اعلام و مراتب دعوت از مقامات عاليرتبه از جمله وزير محترم گردشگري سوريه براي شرکت در همايش مزبور را اعلام کرد.

طرفين همچنان بر حمايت از طرح‌ها، برنامه‌ها پيشنهادات و ابتکار يکديگر مجامع جهاني و سازمان‌هاي بين‌المللي تاکيد کردند و در اين خصوص مقرر شد مشورت‌ها در چارچوب جلسه بين ‌لمللي مربوطه قبل از اجلاس و درخلال تاسيسات انجام شود.

براساس اين صورتجلسه همچنين مقرر شد تا جهت پيگيري مفاد مورد توافق در اين سند، جلسه آتي کميته بعد از 6ماه در دمشق برگزارشود./105

انتهای پیام/

کد خبر 1387050725