نيازسنجي مبناي آموزش صنايع دستي در مراکز فني و حرفه‌اي است

جابر شهبازي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: دستورالعمل برگزاري دوره‌هاي آموزشي در مراکز دولتي سازمان آموزش فني و حرفه اي در اوايل هر سال تدوين مي شود که با توجه به نياز هنرجويان رشته‌هاي مختلف در دستور کار قرار مي‌گيرد.

وي با بيان اينکه رشته‌هايي چون معرق، منبت، گليم، گبه بافي در حال حاضر در شماري از مراکز اين سازمان در حال آموزش است، اظهار داشت: به طبع با پايان يافتن دوره‌هاي آموزشي در يکي از رشته‌هاي صنايع دستي و با توجه به اشباع ان در يک منطقه، رشته‌هاي ديگر جايگزين آن‌ها مي‌شود.

مسئول روابط عمومي اداره کل سازمان فني و حرفه‌اي ادامه داد: روال برنامه‌ريزي‌ها براي برگزاري کلاس‌هاي آموزشي نيز در طول تابستان بدون تغيير چون فصول ديگر دنبال مي‌شود و برنامه اجرايي آن نيز همچنان ادامه دارد.

شهبازي با بيان اينکه سازمان فني و حرفه‌اي کشور براساس تعهد‌هاي خود برنامه آموزشي را در سراسر کشور دنبال مي‌کند، بيان داشت: زمان بندي و نحوه برگزاري اين دوره‌هاي آموزشي نيز توسط خود نيز توسط برنامه کلي سازمان تدوين مي‌شود.

اين در حالي است که مدير کل توسعه و ترويج معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي کشور نيز با تآييد اينکه فني و حرفه‌اي کشور آموزش رشته‌هاي صنايع دستي را در کنار ساير رشته‌ها دنبال مي‌کند، گفت: در بعضي از استان‌هاي کشور براي برپايي اين دوره‌هاي آموزشي تفاهم نامه‌هايي به امضاء رسيده است.

مسعود اسکندري افزود: براساس اين تفاهم نامه‌ها در داخل استان‌ها با توجه به نياز و با الويت رشته‌هاي بومي استان‌ها بحث آموزش در اين مراکز دنبال مي‌شود.

وي تصريح کرد: در حال حاضر در تعدادي از استان‌ها نيز با واگذاري بحث آموزش به بخش خصوصي، آموزش رشته‌هاي صنايع دستي با پرداخت هزينه‌ها به مرکز فني و حرفه‌اي استان واگذار شده است./111

انتهای پیام/

کد خبر 138705207