وي ادامه داد: تنگناهاي زيادي در اين حوزه وجود دارد و بايد تغيير فرايندها را از خودمان شروع کنيم. در سيستم اداري بوروکراسي اداري کلافي پنهان است که مشکلات زيادي به وجود اودرده است.
جهانگيري در اين نشست با اشاره به فلسفه ادغام سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: صنايع دستي و گردشگري بايد در اختيار گردشگري باشد و اگر اين طور نباشد اصل ادغام اين سازمان زير سوال رفته است و امروزه توسعه بايد در تمام بخشها اتفاق بيافتد.
جهاگيري بيان کرد: امروزه افتخار ما اين است که با حفظ خط قرمزهايي که به آن اعتقاد داريم سنت شکني ميکنيم.
وي تصريح کرد: با نگاهي که مجموعه حاکميت به گردشگري دارد، حرف براي گفتن و گرفتن مطالبات زياد است. سازمان ميراث فرهنگي از غنيترين سازمانهاست و اگر از اين پتانسيلها استفاده کنيم نيازي به بودجه دولتي نداريم.
معاون سرمايهگذاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اشاره به تشکيل ستاد اصل 44 در سازمان گفت: تشکيل اين ستاد افقهاي روشني را براي گردشگري پديد ميآورد و اگر اين اصل را جدي بگريم به بودجه دولتي نياز نخواهيم داشت، ضمن اينکه آرزوي نظام و فرمايش مقام معظم رهبري و سياستهاي دولت در آن تبلور مييابد.
جهانگيري با اشاره به برگزاري همايش فرصتهاي سرمايهگذاري در گردشگري ايران گفت: ما قرار است در اين همايش بورس سرمايهگذاري به راه بياندازيم و بهره زيادي از اين همايش ببريم.
وي ادامه داد: مهمترين کاري که مسوليتش بر دوش معاونين سرمايهگذاري و روساي سازمانهاي استاني گذاشته شده تهيه اين بستههاي سرمايه گذاري است و اگر کسي از اين مسئله عقب بماند جفا به استان کردهاست./102
انتهای پیام/