استان تهران، شاهراه حياتي سرمايه گذاري در گردشگري

به گزارش ميراث آريا(chtn) و به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري استان تهران ،محمد بهرام زاده در همايش بررسي فرصت‌هاي تجاري ايران و تايلند گردشگري را به عنوان سريعترين صنعت رو به رشد خواند که دنياي کنوني ناگزير از پرداختن به آن و توسعه همه جانبه آن مي باشد .

وي با اشاره به درآمد 423 ميليارد دلاري بخش گردشگري در سال 1995 به رغم رکود اين صنعت بواسطه حادثه 11 سپتامبر ، رشد اين صنعت را حيرت برانگيز خواند و اظهار داشت : بر اساس پيش بيني هاي انجام شده و اهداف سازمان جهاني جهانگردي در سال 2010 تعداد گردشگران از مرز يک ميليارد و يکصدو هشتاد ميليون نفر و به دنبال آن درآمد حاصله از اين صنعت از مرز 15 تريليون دلار خواهد گذشت.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ضرورت احياي الگوها و عقايد فرهنگي ، شکوفايي فرهنگ‌ها و تداوم آنها را در دنياي در حال تغيير از تاثيرات متقابل گردشگري عنوان کرد و توسعه گردشگري را در راستاي خواست ملت ايران و به عنوان استراتژي مهم سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري برشمرد .

بهرام زاده در ادامه با اظهار اينکه استان تهران به عنوان پايتخت جمهوري اسلامي ايران از موقعيت منحصر به فردي براي سرمايه گذاري و توسعه گردشگري کشور برخوردار است از سرمايه گذاران براي توسعه و ايجاد زيرساخت ها و تاسيسات گردشگري اين استان دعوت کرد.

وي با اشاره به پيشينه روابط ايران و تايلند و همکاري طرفين در امور گردشگري دو کشور ، با مثبت ارزيابي کردن اين همکاري ها ، خواستار توسعه آن بويژه در زمينه هاي سرمايه گذاري در بخش زيرساخت ها و تاسيسات گردشگري شد .

رئيس سازمان ميراث فرهنگي استان تهران در بخش ديگري از سخنان خود به تشريح چشم اندازهاي سازمان در برنامه چهارم توسعه اقتصادي و اجتماعي و فرهنگي پرداخت و آمادگي سازمان را براي جذب و حمايت از هرگونه سرمايه گذاري اعلام کرد .

گفتني است همايش بررسي فرصتهاي تجاري ايران و تايلند در حاشيه دومين نمايشگاه اختصاصي تايلند در مجتمع تلاش وزارت کار و امور اجتماعي برگزار شد./ 106

انتهای پیام/

کد خبر 1387052250