60 درصد از سدهاي کشور قابليت استفاده گردشگري دارند

رئيس سازمان مديريت منابع آب در گفتگو با ميراث آريا (CHTN) با بيان اين مطلب افزود: سدهايي که در کشور احداث مي‌شوند، چند منظوره است. هدف اصلي تامين آب زراعي و آب آشاميدني حسب مورد است، اما سدها استفاده‌هاي ديگر از جمله گردشگري نيز دارند.

ستار محمودي تصريح کرد: از قبل درخواست‌هايي را براي استفاده گردشگري از ظرفيت و پتانسيل سدهاي کشور داشته‌ايم که بررسي‌هايي نيز روي آنها انجام شده است.

وي افزود: درباره سدهايي که استفاده آشاميدني دارند ما محدوديت قائل هستيم و بايد شرايط خاص بررسي شود، اما در سدهايي که استفاده آب شرب ندارد، استفاده گردشگري راحت‌تر امکان‌پذير است.

رئيس سازمان مديريت منابع آب گفت: ضابطه‌هاي کلي استفاده از فضاي حاشيه سدها توسط سازمان حفاظت از محيط زيست و وزارت نيرو تدوين شده و درخواست‌هاي متقاضيان براساس اين ضوابط بررسي مي‌شود.

محمودي تصريح کرد: اين آمادگي نيز وجود دارد که درخواست‌هاي مربوط به استفاده گردشگري از ظرفيت سدها توسط سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تجميع شده و مورد بررسي قرار گيرد.

وي درباره تعداد سدهاي داراي جاذبه‌هاي گردشگري در کشور تصريح کرد: حدود 190 سد بزرگ و کوچک در کشور وجود دارد و از لحاظ کلي تمام سدها کشور قابليت گردشگري دارند، اما در حال حاضر با توجه به محدوديت استفاده از سدهاي با مصرف آب شرب براي گردشگري حدود 60 درصد از سدهاي کشور قابليت استفاده گردشگري دارند./105

انتهای پیام/

کد خبر 1387052838