وي ادامه داد: در حال حاضر با وجود کمبود نفراتي که در آموزش اين رشته در استان وجود دارند اما هنوز هستند نفراتي که بتوان در اين ميان از آنها ياري خواست و اين در حالي است که در رشتهاي چون نمد مالي که از رشتههاي بومي استان است، ما با نبود نيروي آموزش دهنده روبرو هستيم.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان بوشهر با اشاره به اينکه عمده مشکلات صنعتگران صنف عبابافي به نبود مواد اوليه و امکان توليد اين مواد در داخل استان مربوط مي شود، اظهار داشت: به دليل دستي توليد شدن مواد اوليه اين محصول، در استان آموزشهاي مناسبي براي تهيه ماده اوليه اين توليدات وجود ندارد.
دهاز تصريح کرد: با توجه به مشکلات عديده اي که در اين زمينه وجود دارد، بحث آموزش رشته عبابافي را در سطح استان در دو بخش بافت عبا و آموزش ريسندگي نخ براي توليد مواد اوليه آن پيگيري ميکنيم.
وي افزود: نخ توليدي اين پارچه به طور حتم بايد دست ريس باشد که به دليل سختي اين کار و نبود توليد کنندگاني که حاضر باشند در اين زمينه فعاليت کنند، مشکلات زيادي فراروي صنعتگران قرار گرفته است.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي بوشهر با بيان اينکه با آغاز آموزشهاي پيوسته در حال حاضر تعداد کارگاههاي اين توليدات تقريبآ دو برابر شده است، گفت: با افزايش تعداد کارگاهها، ميزان اشتغال براي صنعتگران اين عرصه نيز افزايش يافته است./111
انتهای پیام/