وي تصريح کرد:در حال حاضر بيمه هنرمندان يکي از دغدغههاي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي کشور است که اقدامات خوبي در اين زمينه صورت گرفته و توان آن را داريم که در فاز نخست اين طرح،50 هزار نفر از هنرمندان صنايع دستي رابيمه کنيم.
معاون صنايع دستي ادامه داد:در بخش صادرات تلاش هاي گستردهاي صورت ميگيرد و به کمک سازمان توسعه و تجارت اتحاديه ها و تعاوني هاي صنايع دستي در حال شکل گيري هستند.
هاتفي با بيان اينکه در بخش بازاريابي و بازار شناسي نيازمند پژوهش و حضور جدي تمام افرادي که در اين حوزه کار کرده اند هستيم،افزود: حداقل يک سال است که دولت تصدي گري در اين حوزه را به بخش خصوصي واگذار کرده ولي هنوز بخش خصوصي در اين زمينه به خوبي جذب نشده است.
معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي با تاکيد بر اينکه حوزه صنايع دستي در بازار 70 ميليوني جايگاه مناسبي ندارد، خاطر نشان کرد: بايد با استاندارد سازي محصولات صنايع دستي بتوانيم آنها را به بازارهاي خارجي معرفي کنيم.
وي اظهار داشت: بعضي از فضاهاي توليد صنايع دستي در شهرستانهاي مختلف در شان هنرمندان نيست و بايد تلاش گسترده اي صورت بگيرد تا اين کارگاه ها به استاندارد هاي روز نزديک شود.
هاتفي به ايجاد شهرک هاي صنايع دستي نيز اشاره کرد و ياد آور شد:دولت در تمامي سفرهاي استاني ايجاد شهرک ها و بازارچه هاي صنايع دستي را مصوب کرده است و تا شهريور ماه مطالعه تعدادي از اين شهرکها به پايان مي رسد.
معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي اضافه کرد: در بخش آموزش تلاشهاي وسيعي صورت گرفته تا آموزش به بخش خصوصي واگذار شود و 60 درصد مراکز آموزشي به بخش خصوصي واگذار شده است.
وي با بيان اينکه در بخش مستند سازي براي حفظ و احياي هنرهاي سنتي اقدامات خوبي صورت گرفته است،تاکيد کرد: در بخش حمايت از توليد و بازرگاني نيز، با ايجاد اتحاديه ها و تعاوني هاي صنايع دستي در استان ها اقدامات مناسبي صورت گرفته است.
هاتفي با اشاره به بسته بندي صنايع دستي افزود: بسته بندي پنج رشته را به صورت نمونه آغاز کرده ايم و آمادگي داريم با تلاشهاي بيشتر مشکلات اين بخش را حل کنيم./104
انتهای پیام/