نظارت بر فعاليت‌هاي انجام شده در اطلس صنايع دستي کشور

به گزارش ميراث آريا(chtn)، رئيس پژوهشکده هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري در هفتمين نشست شوراي عالي صنايع دستي که در اردبيل برگزارشد ، با بيان اين مطلب گفت: در يک سال گذشته شاهد تحولات عظيمي در حوزه هنرهاي سنتي و صنايع دستي در کشور بوده‌ايم .

مجيد شريف‌زاده افزود : در نمايشگاه صنايع دستي اردبيل نيز اين نکته به خوبي مشاهده مي‌شود و خوشبختانه از تمام استان‌هاي کشور در اين نمايشگاه حضور گسترده‌اي دارند .

وي با بيان اينکه در حوزه هنرهاي سنتي بايد بر آموزش تاکيد بيشتري داشته باشيم ، گفت : بايد براي رونق هنرهاي سنتي و صنايع دستي هرچه بيشتر حوزه آموزش را به بخش خصوصي واگذار کرد .

شريف‌زاده اضافه کرد: در فضاهاي آموزشي کشور براي رونق صنايع دستي بايد علاوه بر آموزش به معرفي صنايع دستي و احياي رشته هاي منسوخ شده نيز پرداخته شود .

وي خاطر نشان کرد: در مورد اطلس صنايع دستي نيز که يکي از مهمترين مباحث در اين حوزه است پيشنهاد مي‌کنم در پژوهشکده هنرهاي سنتي دستور العملي براي آن ابلاغ شود که تمام فعاليت‌هايي که در اين حوزه به صورت گسترده در حال انجام است و براي جلوگيري از ايجاد مشکل نظارت بر اين فعاليت‌ها را برعهده پژوهشکده هنرهاي سنتي قرار دهند .

رئيس پژوهشکده هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري اضافه کرد: در استان اردبيل نيز با وجود گستردگي صنايع دستي و هنرهاي سنتي اين استان بايد فعاليت بيشتري در حوزه پژوهشکده هنرهاي سنتي صورت گيرد .
/104

انتهای پیام/

کد خبر 1387053118