وي با اشاره به اينکه اين رشته جزء رشتههاي در حال منسوخ است، اظهار داشت: اميدواريم با آموزش تعداد بيشتري از هنرجويان، از منسوخ شدن حتمي آن جلوگيري کنيم.
اين هنرمند خراساني ادامه داد: در گذشته عمده توليدات توسط دولت خريداري مي شد که با قطع اين ارتباط ميزان فروش توليدات من در استان روبه کاهش رفت.
محمد زاده با بيان اينکه شناخت جايگاه هنرهاي سنتي براي مردم بسيار سخت شده است، گفت: اگر در داخل نيز چون خارج از کشور ارزش کار دست شناخته شده بود شايد اين هنرها هيچ وقت به انزوا کشده نميشد.
وي تصريح کرد: عمده فروش اين محصولات در نمايشگاه ها صورت مي گيرد که البته زمينه حضور هنرمندان در اين نمايشگاهها به دليل همکاري با معاونت صنايع دستي استان در حال حاضر به سهولت انجام مي شود.
اين صنعتگر صنايع دستي افزود: با وجود در خطر بودن اين رشته هنري و منحصر به فرد بودن آن به يک نفر، معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان تصميم بر ثبت روش توليد و تکنيک ساخت هنر چاروق دوزي يک تکه در فهرست ميراث ناملموس صنايع دستي کرده است.
استاد محمد زاده خاطر نشان کرد: اين توليد به دليل ممتاز بودن آن در سطح استان از بازار خوبي در کشورهاي ديگر برخوردار است و اين تلاش مسئولان امر را براي فراهم کردن زمينهها براي نمايش اين رشته هنري مي طلبد./111
انتهای پیام/