نمايش جديدترين تکنولوژي‌هاي بافت فرش دستباف در نمايشگاه هفدهم

مدير بخش نظارت و هماهنگي توليد مرکز ملي فرش ايران در گفتگو با ميراث آريا(CHTN)، با بيان اين مطلب گفت:حمايت از ابزار و نوآوري‌هاي جديد که در پروسه توليد تأثير گذار باشد يکي از مهمترين وظايفي است که مرکز ملي فرش سرلوحه برنامه‌هاي خود قرار داده است.

کاتب با بيان اينکه ابداعات و نوآوري‌هاي ارائه شده در اين غرفه در بالابردن بهره وري و پروسه توليد نقش بسزايي دارد، اظهار داشت: اين ابزار و دستگاه‌ها از اين لحاظ که در سلامت بافنده تأثير بسزايي داشته نيز مورد توجه است.

وي در خصوص نمايش اين دستگاه‌ها در نمايشگاه هفدهم گفت: اين نمايشگاه فرصت خوبي براي معرفي ابتکارات به بدنه توليد فرش دستباف در کشورمان است.

مدير بخش نظارت و هماهنگي مرکز ملي فرش ايران با اشاره به اينکه حضور تجار و بازرگانان از داخل و خارج از کشور به هفدهمين نمايشگاه فرش دستباف امکان آشنايي اين گروه را نيز با اين ابزار و وسايل فراهم کرد، افزود: با آشنايي اين افراد با اين توليدات مي توان به تحول در عرصه توليد اميدوار بود.

کاتب تصريح کرد: وجود اين ابتکارات و معرفي آن‌ها در قالب غرفه مرکز ملي فرش ايران زمينه‌هاي لازم را براي ثبت آن‌ها و حمايت از حقوق طراحان آن‌ها را فراهم مي کند.

گفتني است دار‌هاي قالي ارگونوميک، دستگاه چله کشي اتوماتيک فرش، دستگاه دارکشي پرسي، دستگاه خشک کن فرش و گره گردان از جمله ابزار معرفي شده در اين غرفه است.

لازم به ذکر است رعايت اصول بهداشتي براي بافنده، جلوگيري از فرسودگي فرش، سهولت در حمل و نقل و جابجايي دارقالي و حذف کامل آسيب‌هاي جسمي از مزاياي اين ابزار و دستگاه‌ها است.

111/


انتهای پیام/

کد خبر 138706072