به گزارش ميراث آريا (chtn) رييس جديد پژوهشگاه ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري در مراسم معارفه خود گفت: طه هاشمي علي رغم تمامي انتقادها و اعتراضهاي موجود براي بيان مشکلات ،احساساتي برخورد نميکرد.
سيد مهدي موسوي گفت: در حال حاضر نگاه امروز پژوهشگاه تغييير کرده است، به طوري که در رويکرد نوين پژوهشي که با همکاري طه هاشمي تدوين کرديم، حوزههاي پژوهشي به عنوان قطب تبديل شدهاند.
وي درادامه خاطر نشان کرد: اين در حالي است که مراکز پژوهشي کشور حالا ديگر پژوهشگاه را باور کردهاند به طوري که حوزه پژوهشي، ماموريتهاي اساسي حوزه فرهنگ را عهدهدار شده است.
به گفته رييس پيشين امور پايگاههاي پژوهشگاه ميراث فرهنگي: هم اکنون با هماهنگي پژوهشگاه ، بيش از 50 تفاهمنامه همکاري داخلي و خارجي در حوزه پژوهشي منعقد شده است.
موسوي تصريح کرد: از سويي ديگر، نسبت توليدات علمي پژوهشگاه با ساير پژوهشکدهها به هيچ عنوان قابل قياس نيست، چراکه تحول و جهشي جدي در اين حوزه رخ داده است.
وي با اشاره به اين که خوشبختانه در شوراي پژوهشي دستورالعمل حضور در مجامع علمي تدوين شده است، اظهار داشت: هم اکنون توليدات علمي پژوهشگاه، مانند مجلات و ساير محصولات علمي، جزو مباحث درسي دانشگاهها به شمار ميروند.
رييس جديد پژوهشگاه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در پايان از رياست سازمان ميراث فرهنگي خواست تا مشکلات مالي پژوهشگاه با تلاش بيشتر حل شود تا اين فرزند نوپا بتواند به اهداف خود برسد.
همچنين رييس پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاريخي و فرهنگي در اين مراسم گفت: پس از موضوع ادغام گردشگري و صنايع دستي با ميراث فرهنگي و تشکيل سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، پژوهشگاه د ر وضعيت جديدي قرار گرفته است.
عبداالرسول وطن دوست گفت: در طول دو سال و اندي که در حوزه معاونت امور بين الملل در خدمت طه هاشمي بودم، پژوهشگاه از وضعيت ساده گذشته تغيير کرده و از 5 پژوهشکده به 8 پژوهشکده تبديل شد.
وي در ادامه خاطر نشان کرد: همچنين وضعيت ساختاري و پژوهشي پژوهشگاه در اين مدت موقعيت مستحکمتري يافت.
گفتني است در پايان اين مراسم حکم سيد مهدي موسوي از طرف قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي به وي ارائه شد./118
انتهای پیام/