برخلاف توافقات، سازمان منابع طبيعي بندر عباس زمين را واگذار نمي‌کند

محمود مراديان، ‌مديرعامل طرح احداث دهکده گردشگري گنو در بندرعباس در گفتگو با ميراث آريا( chtn)، يکسال پيش، بعد از برگزراي همايش فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در گردشگري ايران، زمينه‌هاي احداث دهکده گردشگري در منطقه نمونه گردشگري گنو بندرعباس به وجود ‌آمد و اين طرح در معاونت سرمايه‌گذاري سازمان ميراث فرهنگي و کارگروه گردشگري استان به تصويب و تاييد رسيد.

وي اضافه کرد: از همان ابتداي طرح ، 110 هکتار زمين در منطقه نمونه گردشگري گنو براي اين امر در نظر گرفته شد و در ابتداي امر هيچ سازمان دخيلي در اين امر هيچ ادعايي در خصوص تملک و يا نياز به زمين مطرح نکرد و طرح روند قانوني خود را براي احداث پيش مي‌برد تا سازمان منابع طبيعي استان از واگذاري زمين خودداري کرد.

مرداديان تاکيد کرد: اما حالا بيش از 7 ماه است که اداره کل منابع طبيعي بندرعباس از واگذاري اين زمين جلوگيري مي‌کند و حتي با پي‌گيري‌هاي رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در خصوص تخصيص اين زمين اين مساله حل نشده است.

وي حجم سرمايه‌گذاري در اين طرح را بيش از 550 ميليون دلار عنوان کرد و گفت: در اين طرح حتي به مسائل زيرساختي گردشگري بندرعباس همانند ساخت هتل، مراکز تفريحي، تجاري و اداري نيز پرداخته شده است .

مراديان در ادامه با شاره به اينکه در منطق نمونه گردشگري گنو، کوه گنو و آبگرم وجود داردو براي اين امر امکانات ويژه‌اي را در اين دهکده در نظر گرفته‌ايم تصريح کرد:نزديک به 100 هکتار زمين براي احداث اين دهکده در نظر گرفته شده است و با وجود توجيه اقتصادي که اين طرح دارد منابع طبيعي استان مي‌گويد من نياز به اين زمين براي کاشت بذر داريم که اين بذر‌ها را به امارات صادر کنيم .

وي بيان کرد: ما حتي به منابع طبيعي هم پيشنهاد داده‌ايم که قسمتي را که در اين طرح براي فضاي سبز در نظر گرفته‌ايم، مي‌توانند به کاشت بذر مورد نظرشان اختصاص دهند ولي با وجود اين هم هنوز جوابي نگرفته‌ايم.

مديرعامل شرکت توسعه و عمران آماتيس افزود: در صورت واگذاري زمين به ما در موقع مقرر يعني 7 ما پيش، تاکنون بسياري از کار‌هاي احداث پروژه پيش رفته بود و اين حجم سرمايه‌گذاري که بيش از 550 ميليون دلار است، معلق نبود./102

انتهای پیام/

کد خبر 1387061629