نمايندگان مجلس به حساسيت موضوع  فرهنگ ايراني در منطقه واقف باشند

محمد علي دادخواه، وکيل پايه يک دادگستري در گفت وگو با ميراث آريا( chtn)ضمن بيان اين مطلب افزود: در اوضاع و احوال کنوني ، ايران قبل از آن که به عنوان يک کشور صنعتي و يا کشاورزي مطرح باشد، به عنوان کشوري با پيشينه ميراث فرهنگي در جهان امروز مطرح است .

دادخواه گفت: در اين راستا، دولت يعني، مجموعه قواي مقررات مقننه قضائيه و مجريه،بايد نسبت به حفظ و بالندگي مواريث فرهنگي اين مرزو بوم اقدام کند.

سخنگوي حقوق بشر در ادامه خاطر نشان کرد: از ياد نبريم که نخستين منبع درآمد کشور فرانسه از محل صنعت توريسم است و به ياد داشته باشيم که از نظر جاذبه هاي توريستي ايران در رتبه 11 کشورهاي جهان در بين 132 کشور قرار دارد.

وي در ادامه تصريح کرد: بنابراين در مورد تفکيک اختيارات و مسئوليت هاي نهاد و سازماني منحصر به ميراث فرهنگي که بي گمان مي تواند باعث اعتلاي مقام کشوردر جهان باشد و منبع در آمد قابل توجهي براي بهبود اقتصاد بيمار وابسته به نفت کشور باشد بايد تصميم جدي و عملي اتخاذ شود.

دادخواه با بيان اين که در روش مديريتي ،روش غلط آن است که به جاي حل مساله به رفع مساله بپردازيم اظهار داشت: فرزانگي ايجاب مي کند سازمان ميراث فرهنگي، مقتدرتر و با بودجه اي فزون تر و اختياراتي وسيع تر،با نگرش به مواريث جهاني و مصوبات يونسکو در مورد ميراث ملموس و ناملموس هم چنان پابر جا باشد.

وي اضافه کرد: نمايندگان محترم مجلس بايد به حساسيت موضوع فرهنگ ايراني و نيز به وجود رسالتي که ما در منطقه داريم واقف باشند.

اين وکيل پايه يک دادگستري در پايان تاکيد کرد: ورود و ظهور هاي فرهنگي مي تواند نفوذ ايران را در کشورهاي منطقه به طرز چشم گيري افزايش دهد به شرط آن که سازماني مستقل و مقتدر، کارا و پرتوان ، اين مسئوليت هاي عظيم را بر عهده داشته باشد./118

انتهای پیام/

کد خبر 1387062620