آرش کوشا با تاکيد براستفاده از دانش و تجربه هاي بين المللي براي استفاده از ظرفيت کوهها و غارهاي کشور تصريح کرد:دربرنامه ريزيها و اقدامات کميته ملي طبيعت گردي توجه جدي به بحث کوهنوردي و غارنوردي شده است.
وي افزود: دبير کميته ملي طبيعت گردي گفت:با نگاه علمي و جامع و طراحي کارآمد و به روز و با استفاده از استانداردهاي جهاني اين غارها براي استفاده در حوزه هاي مختلف تقسيم بندي مي شوند.
کوشا افزود:ارتباط هدفمند و تعامل با اتحاديه هاي بين المللي و کارشناسان مي تواند ما را دراين امر ياري دهد و ما دراين راستا به عنوان يک هدف پيشتاز برنامه ريزي مي کنيم.
وي با بيان اينکه انسانهاي فعال درغارنوردي و کوهنوردي عميق و با باورهاي متعالي هستند افزود:انسان در غارها وقتي به عمق نگاه مي کند تلاش مي کند تا اعماق را کشف و معرفي کند و اين فعاليت براي انسانها درسهاي عبرت آموز دارد.
وي با اشاره به بازديد اعضاي گروه بين المللي غارنوردي ايران از جاذبه هاي کشورمان درمدت برگزاري اردو به تشريح برخي از جاذبه هاي کشورمان پرداخت.
دبير کميته ملي طبيعت گردي با اشاره به هماهنگيهاي انجام شده با فدراسيون کوهنوردي تصريح کرد:در حال تعامل با فدراسيون کوهنوردي براي طراحي مسيرهاي استاندارد کوهنوردي هستيم که در حال حاضر طراحي دو مسير استاندارد را دردستور کار داريم.
کوشا در پايان خواستار مستند سازي و انتشار اقدامات انجام شده در اردوي بين المللي غارنوردي براي استفاده علاقمندان شد./105
انتهای پیام/