به گزارش ميراث آريا(chtn) هدف از برپايي اين همايش افزايش آگاهي عمومي و حساسيت تصميم سازان نسبت به اين مقوله است تا نقش جايگاه سلامت در فرايند توسعه پايدار کشور را با فراهم کردن بستر علمي و هم انديشي صاحب‌نظران و فرهيختگان مورد بررسي قرار داده و راهکاري مناسب براي ارتقاي عملکرد نهادهاي دولتي و غير‌دولتي ارائه دهد.

در اين همايش به چهارمحور مفاهيم و مباني ، نظام سلامت و توسعه پايدار ، همکاري و مشارکت مردمي و بين‌بخشي در سلامت و توسعه پايدار و جامعه سالم و توسعه پايدار پرداخته مي‌شود.

در محور مفاهيم و مباني به موضوعاتي چون مفهوم سلامت و جايگاه آن در توسعه پايدار ، شاخص‌هاي سلامت در توسعه پايدار ، استراتژي و برنامه‌هاي توسعه ملي سلامت ، اثرات سياست بر سلامت و توسعه پايدار ، اثرات اقتصاد بر سلامت و توسعه پايدار ، اثرات فناوري بر سلامت و توسعه پايدار ، پديده جهاني شدن و سلامت و پژوهش و روش در سلامت و توسعه پايدار پرداخته مي‌شود.

محور سلامت و توسعه پايدار نيز به موضوعات توليت در نظام سلامت ، اقتصاد بهداشت و توسعه پايدار ، توسعه پايدار و نظام ارائه خدمات سالم خواهد پرداخت.

همکاري بين‌بخشي و سلامت ، مشارکت مردمي و بخش خصوصي در سلامت ، همکاري‌هاي بين المللي و منطقه‌اي در راستاي حفظ و ارتقاي سلامت نيز موضوعاتي است که در بخش همکاري و مشارکت مردمي مطرح مي‌شود.

در حوزه جامعه سالم و توسعه پايدار نيز مولفه‌هاي اجتماعي و سلامت ، امنيت و سلامت ، دين معنويت و سلامت ، محيط زيست و سلامت ، مديريت شهري و سلامت ، بازار و مناسبات بازرگاني در سلامت ، فرهنگ عمومي و سلامت ، حقوق شهروندي و سلامت ، آموزش و ارتقاي سلامت ، ارتباطات ، رسانه‌ها و سلامت مطرح خواهد شد.

لازم به ذکر است اين همايش در تاريخ 29 آبان ماه سال جاري در تالار امام علي (ع) دانشگاه شهيد بهشتي برگزار مي‌شود. /115

انتهای پیام/

کد خبر 1387070626