در اين مراسم تراب محمدي،رئيس سازمان ميراث فرهنگي استان آذربايجان شرقي با اشاره به ضرورت علمي شدن فعاليت هاي گردشگري گفت:براي توسعه هرچه بيشتر گردشگري در کشور راهي جزء ايجاد زير ساخت ها وجود ندارد و همچنين توسعه مراکز علمي اين حوزه ماننند هنرستان ها و مراکز آموزش عالي گردشگري ضروري است.
وي به توانمندي هاي گردشگري کشور اشاره کرد و گفت:سال 2008 سال بناها و اماکن مذهبي ناميده شده و در صد قابل توجهي از اين نوع آثار درکشور ما وجود دارد.
محمدي با بيان اينکه کليساهاي تاريخي در تير ماه ثبت جهاني شده است،افزود:براي جذب گردشگر از سراسر دنيا اماکن مذهبي به تنهايي پديده قابل توجهي هستند که تا کنون آنطور که بايد مورد توجه قرار نگرفته است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي به جاذبههاي طبيعي کشور اشاره کرد و ادامه داد:اين آثار نيز از بي نظير ترين آثار موجود در دنيا هستند که مي توان به ارسباران به عنوان تنها جنگل غير رطوبي اشاره کرد.
وي با بيان اينکه جنگل هاي شمال ايران تنها جنگل هاي بازمانده از دوران سوم زمين شناسي است ،گفت:لجن درماني درياچه اروميه نيز از جاذبه هاي توريستي کشور است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي ياد آور شد:تا کنون آنطور که بايد جاذبه هاي ما شناخته نشده است و سازمان ميراث فرهنگي وظيفه دارد به معرفي جاذبه ها بپردازد.
در پايان اين مراسم جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و دانشجويان سئوالات خود را در خصوص موضوعات مختلف گردشگري از جمله وضعيت اشتغال در اين حوزه مطرح کردند./106
انتهای پیام/