نعيمايي ادامه داد: با توجه به جايگاه و اهميتي که صنايع دستي در ميان تعداد قابل توجهي از هموطنان مان دارد بنابراين اين بخش ، بايد از الگوهاي موفق توليدي نيز برخوردار شود.
شريف زاده عضو ديگر شؤراي عالي صنايع دستي نيز با اشاره به اينکه هنرهاي سنتي در کشور ما همراه با صنايع دستي به جايگاه شايسته اي دست نيافته، اظهار داشت: در اين راستا شوراي عالي صنايع دستي و هنرهاي سنتي بايد توجه لازم و جدي به هنرهاي سنتي را در دستور کار خود قرار دهد.
وي با اشاره به اين که هنرمندان کشور عرضه کننده محصولات خود نيستند تصريح کرد: اين موضوع آسيب جدي به اين بخش وارد مي کند از طرفي، در اختيار گرفتن بازرگاني صنايع دستي توسط دولت و اعمال حمايتهاي لازم در اين بخش امري لازم و ضروري به نظر مي رسد.
ديگر کارشناس صنايع دستي حاضر در اين نشست نيز نبود طراحان مستعد و قوي و پژوهشگران موفق را در صنايع دستي يک ضعف قلمداد کرد و گفت:نبود بودجه کافي براي سرمايه گذاري در اين بخش و ساير مسائل مربوط به آن امروز به خوبي احساس مي شود.
رجبي خاطرنشان کرد: با توجه به نيازي که امروز در اين بخش احساس مي شود بيش از پيش نيازمند حمايت از استعدادهاي کشور در حوزه صنايع دستي و هنرهاي سنتي هستيم.
وي ضرورت توجه به زمينه سازي براي تجارت صنايع دستي را نيز مورد تأکيد قرار داد و بيان داشت:حمايت از نيروها، هنرمندان و پژوهشگران طراح و خوش فکر در مباحث نظري، تاريخي و معنوي نيز بايد مورد توجه قرار گيرد./111
انتهای پیام/