رئيس سازمان ميراث فرهنگي و صنايع دستي وگردشگري استان قزوين افزود: با توجه به پيشينه تاريخي و فرهنگي و اشياي به دست آمده از تپههاي تاريخي مانند تپه زاغه، نرجه، سگز آباد، قزوين به عنوان مهد هنر معرفي شده و سفال با رويکرد هنري از جايگاه ممتازي برخوردار است.
رضاپور با بيان اينکه اين نمايشگاه بهترين فرصت براي تبادل تجربيات و ارائه نظرات در تعالي هنرمندان سفال استان قزوين است، تصريح کرد: اين نمايشگاه با حضور هنرمند برجسته سفال و سراميک خانم فريده تطهيري مقدم برگزار شده که تجربيات مفيد و ارزنده ايشان در حوزه سفال ميتواند راه گشاي هنرمندان استان قزوين باشد.
وي همچنين با ابراز خرسندي از پيشرفت و توسعه در حوزه هنرهاي سنتي و صنايع دستي اظهار داشت: براي رسيدن به اهداف بلند مدت در حوزه صنايع دستي اميدواريم که با همکاري و همدلي هنرمندان بتوانيم قزوين را به يکي از قطبهاي هنري کشور به خصوص هنر سفالگري تبديل کنيم.
شايان ذکر است در اين نمايشگاه حدود يکهزار اثر از آثار 10 هنرمند سفالگر با همکاري معاونت حوزه هنرهاي سنتي و صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي و صنايع دستي وگردشگري و حوزه هنري قزوين به مدت يک هفته در نگارخانه مهر به نمايش درآمده است./106
انتهای پیام/