بانک اطلاعاتي صنايع دستي رکورد 59 هزار صنعتگر را ثبت کرد

فريده آقا حسيني در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: اين تعداد رکورد مربوط به اطلاعاتي است که تا 20 مهر ماه از بانک اطلاعات صنايع دستي استخراج شده است.

وي ادامه داد: بانک اطلاعات صنايع دستي با رويکرد جمع آوري اطلاعات مربوط به صنعتگران صنايع دستي سراسر کشور به منظور حمايت‌هاي جانبي در بخش‌هايي چون استفاده از تسهيلات بانکي و حل مشکلات بيمه‌اي آن‌ها صورت مي گيرد.

کارشناس آمار بانک اطلاعاتي اظهار داشت: از مهر ماه سال گذشته دستورالعمل ارائه اطلاعات صنعتگران صنايع دستي در قالب ورود اطلاعات از طريق سايت اينترنتي آغاز شده است .

وي ادامه داد: بنا به دلايلي چون دسترسي نداشتن 50 درصد استان‌‌ها به اينترنت پرسرعت و مشکلاتي از اين دست اينفرايند با کمي تأخير به مرحله اجرا رسيد.

آقا حسيني با بيان اينکه آشنايي نمايندگان استان‌ها با روش کار اين سيستم اطلاعاتي به مرور زمان شکل تکميل تري را به خود مي گيرد، گفت: تا امروز استان بوشهر با ثبت12 هزار و 495 رکورد بيشترين ميزان اطلاعات صنعتگران فعال صنايع دستي را به اين سيستم وارد کرده است.

وي تصريح کرد: با تکميل اطلاعات مربوط به اين بانک، آمار و اطلاعات مناسبي در مواردي چون تعداد کارگاه‌هاي فعال صنايع دستي در کشور، تعداد صنعتگران صنايع دستي، مشخصات صنعتگران و هنرمندان، شرکت‌هاي فعال صنايع دستي، تعاوني‌هاي فعال، تعداد صدور پروانه‌هاي توليد و جواز تأسيس در کشور به دست مي آيد.

اين کارشناس با اشاره به اطلاعات به دست آمده در مورد تعداد کارگاه‌هاي ثبت شده، اين تعداد را هزارو 872 رکورد تخمين زد و بيان داشت: به طور حتم تعداد کارگاه‌ها بسيار بيش از اين است که با تجميع اطلاعات دسترسي به آن‌ها امکان پذيرتر خواهد بود.

آقا حسيني خاطرنشان کرد: بانک اطلاعات صنايع دستي هميشه براي گرفتن اطلاعات آمدگي دارد بنابرين بايد توجه داشت که براي بهره برداري از اطلاعات کامل آن بين دو تا سه ساال زمان لازم است./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387072215