پيشنهاد ايجاد پژوهشگاه عرفان شرق در بسطام به رييس جمهور ارائه شد

رئيس انجمن مفاخر معماري ايران در گفت و گو با ميراث آريا (chtn) ضمن بيان اين مطلب افزود: توجه به وجود مشاهيري هم چون بايزيد بسطامي و شيخ ابوالحسن خرقاني در استان سمنان، ‌مي‌توان گفت که اين استان، مهد عرفان شرق در ايران، به شمار مي‌آيد.

سيد علي رضا قهاري گفت: با وجودي که اشعار حضرت امام (ره) بيانگر روحيه عارفانه ايشان بوده اما متاسفانه هيچ گاه عرفان در ايران به صورت پررنگ جلوه نکرده است.

وي در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به اين که در کشورهاي غربي زمينه بررسي و جستجوي عرفان شرق ايجاد شده، بنابراين ايجاد چنين مرکزي با محوريت عرفان شرق در ايران امري لازم و ضروري به نظر مي‌رسد.

قهاري با اشاره به اين که مولانا به عنوان يک عارف بزرگ و جهاني در قونيه واقع در کشور ترکيه مدفون شده اظهار داشت: اگر دقت کنيم مي‌بينيم، اين کشور هيچ گاه به عرفان اين عارف وارسته توجه اي نداشته و صرفا\" قونيه را به يک مرکز گردشگري بزرگ تبديل کرده است.

وي با بيان اين که توجه غرب به عرفان شرق افتخار و مباهات مشرق زمين را به همراه آورده تصريح کرد: در راستاي ايجاد پژوهشگاه و موزه عرفان شرق، توجه، معرفي و شناخت مشاهير بزرگ عرفان ايران بايد در دستور کار قرار گيرد.

رئيس انجمن مفاخر معماري ايران در پايان تاکيد کرد: در اين راستا تبديل بسطام به يک قطب و در حقيقت ايجاد موزه و پژوهشگاه عرفان شرق بايد به صورت جدي دنبال شود./118

انتهای پیام/

کد خبر 1387072330