وي ادامه داد: اين موزههاي پيشنهادي شامل قومس، مياندشت، بسطام، خرقان، دامغان و گرمسار است.
وي خواستار انجام مطالعات محتوايي و معماري اين موزهها ظرف مدتي کمتر از سه ماه آينده شد.
جعفري با تاکيد بر اينکه براي ايجاد اين موزهها بايد تفاهم نامهاي 50 ساله با مديران ارشد استاني و کشوري منعقد شود، گفت: هدف از امضاي اين تفاهم نامه جلوگيري از تصرف بناهاي در دست ساخت است تا به بهانه زمان بر بودن کار، ساخت بنا مورد تصرف ساير دستگاهها قرار نگيرد.
معاون فرهنگي و ارتباطات سازمان با بيان اينکه اين موزه ها با مشارکت دستگاههاي دولتي و بخش خصوصي ايجاد مي شود، هدف از راه اندازي اين موزهها را دخالت دادن بخش خصوصي در اجراي اصل 44 قانون اساسي و کاهش تصدي گري دولت عنوان کرد.
وي افزود: با توجه به کمبود موزه در اين استان و همچنين پتاسيل بالاي آن ميتوان بحث راه اندازي موزههاي محلي و مشارکتي را به صورت جدي پيگيري کرد.
اين مقام مسئول خاطرنشان کرد: در حال حاضر داشتن موزه و يادگيري اصول موزه داري و همچنين چگونگي ارتباط با مخاطب يکي از راهها و ابزارهاي معرفي فرهنگ و سابقه تاريخي يک منطقه و کشور محسوب ميشود.
اين مقام مسئول در ادامه صحبتهاي خود تاکيد کرد: تمام اموري که در زمينه آموزش، برگزاري جشنوارهها، چاپ کتاب و غيره مربوط ميشود؛مربوط به حوزه فعاليت معاونت فرهنگي است و تمام بخشها ملزم به رعايت اين قانون هستند.
وي با شرکت در جشنواره انگوز\"ديزج\" خاطرنشان کرد: اجرا در محيط هاي مردمي و دوري از سالنهاي کنفرانس فرمايشي يکي از نکات قابل توجه در اين جشنواره فرهنگي محسوب ميشود.
جعفري افزود: شرکت و دخالت امور مردم در مسائل مختلف منجر ميشود آنها خود را شريک در کار بدانند و براي بهتر برگزار شدن آن تلاش کنند.
در ادامه اين سفر، حسين جعفري در دامغان افزود: از اين تعداد بيش از ۲۰۰هزار نفر آنها را گردشگران خارجي تشکيل ميدهند.
جعفري بر ضرورت تلاش در توسعه گردشگري تاکيد کرد و گفت: بيش از سه هزار راهنماي گردشگران در کشور آموزش ديده و فعاليت دارند.
معاون فرهنگي سازمان در پايان گفت: در صورت ساخت موزه در دامغان هزينه تجهيز آن را تامين خواهد کرد./120
انتهای پیام/