به گزارش ميراث آريا (chtn)، رئيس بانک ايده سلامت کشور با بيان اين مطلب افزود: تاسيس بانک ايده سلامت در جهاد دانشگاهي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي شکل گرفت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي نيز از اين کار حمايت کرد.

علي اصغر هدايتي در ادامه با بيان اينکه بانک ديده سلامت در راستاي يکي از برنامه‌هاي جهاد دانشگاهي که اتاق فکر سلامت بود تشکيل شد تصريح کرد: اتاق فکر سلامت در اواخر سال 84 با هدف ترويج تفکر در حوزه سلامت راه‌اندازي شد.

وي با بيان اينکه در اين راستا نظامنامه اتاق فکر سلامت نيز تدوين شد اظهار کرد: در اين نظامنامه دو کار ويژه براي اين اتاق در نظر گرفته شده است که يکي توليد کننده ايده يعني همان خلاقيت و ديگري کار بست ايده و نوآوري و عملياتي کردن آن بود.

رئيس جهاد دانشگاهي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در تشريح روند ثبت ايده در بانک سلامت گفت: پس از ورود افراد در سامانه بانک سلامت فرد مي‌تواند ايده خود را به ثبت برساند که بلافاصله براي وي پاسخ الکترونيکي ارسال شده و به او کد رهگيري داده مي‌شود تا بتواند کار خود را بررسي کند. اين ايده به نام فرد پيشنهاد دهنده و طراح ثبت مي‌شود و تمامي حقوق آن به نام صاحب ايده محفوظ مي‌ماند.

وي هدف از طرح بانک ايده سلامت را ترويج فرهنگ ايده پردازي عنوان کرد و گفت: هدف از اين طرح ايجاد حس اعتماد به نفس در مردم بود که بدانند همه انسان‌ها خلاق هستند و همه مي‌توانند ايده ارائه کنند.

هدايتي در ادامه اظهار کرد: کمک به تصميم سازان عرصه سلامت کشور هم يکي ديگر از اهداف تاسيس بانک ايده سلامت کشور است.

رئيس بانک ايده سلامت با بيان اينکه سلامت يعني احساس خوب بودن در تمامي حوزه‌هاي جسمي، رواني و اجتماعي تصريح کرد: بر مبناي اين تعريف مي‌توان همه امور را در جامعه در حوزه سلامت بررسي و براي آن ايده طرح کرد.

وي در پايان خاطرنشان کرد: بانک ايده سلامت سامانه‌اي براي تمامي هموطنان است که بتوانند با هر شغل و هر ميزان تحصيل، ايده‌هاي خود را مطرح کنند و آنها را در معرض قضاوت و بررسي قرار دهند./115

انتهای پیام/

کد خبر 1387072741