وي با بيان اينکه در اين راستا 22 هزار پرسشنامه در مناطق 22 گانه تهران تکميل شد اظهار کرد: محيط فيزيکي، مسايل اجتماعي، مسايل اقتصادي، حکمراني خوب، سلامت و تغذيه از جمله موضوعاتي بود که در اين طرح مورد بحث قرار گرفت.
سخنگوي شهرداري تهران افزود: موضوع حايز اهميت اين است که بتوانيم با توجه به نظرسنجي که در سطح شهر صورت گرفته برنامههاي خود را تنظيم کنيم.
ايازي با اشاره به بينالمللي بودن اين طرح گفت: اين کار با هماهنگي دفتر مطالعات سازمان بهداشت جهاني، دفتر منطقهاي سازمان جهاني بهداشت در مديترانه شرقي، نمايندگي بهداشت جهاني در ايران و يونيسف صورت گرفته و اميدوار هستيم از خروجيهاي اين کار بتوانيم در برنامهريزيهاي شهري استفاده کنيم.
وي در ادامه از افتتاح کانالهاي جمعآوري آبهاي سطحي در هفته آينده خبر داد و گفت: طرح ايجاد اين کانالها به طول 8/17کيلومتر در قالب 11 پروژه به اتمام رسيده است و به زودي به بهرهبرداري خواهد رسيد.
ايازي در مورد طرح شناسايي خانههاي خالي در شهر تهران يادآور شد: تاکنون قريب به 300 هزار واحد مسکوني خالي از سکنه با هماهنگي ديگر سازمانها همچون سازمان آب و وزارت نيرو شناسايي شده است .
وي در خصوص طرح اخذ ماليات از صاحبان اين منازل گفت: اين کار به عهده مراجع قانونگذار است و شهرداري نميتواند در اين مورد اقدامي انجام دهد.
ايازي در خصوص طرح بهينهسازي مساجد تهران از اختصاص 17 ميليارد تومان اعتبار خبر داد و تصريح کرد: با توجه به اينکه نزديک به 2 هزار مسجد در سطح شهر وجود دارد طرح بهينهسازي مساجد در سطح محدودي انجام ميشود.
وي با بيان اينکه شهرداري در اين بخش مسئوليتي چنداني ندارد گفت: لازم است سازمانهايي چون اوقاف و وزارت ارشاد نيز در راستاي بازسازي و نوسازي مساجد با هم همکاري کنند./115
انتهای پیام/