وي ادامه داد: اين تعداد از هنرجويان در 19 رشته صنايع دستي چون گليم بافي، سفالگري، مينياتور، معرق منبت، شيشه دست ساز، بافتههاي داري، معرق و البسه سنتي دورههاي اموزشي خود را پشت سر گذاشتهاند.
اين کارشناس با اشاره به اينکه رشته از مجموع شرکتکنندگان در دورههاي آموزشي، 1511 نفر را زنان تشکيل ميدهند، اظهار داشت: 374 نفر نيز از ميان آقايان دوره آموزشي را پشت سر گذاشتهاند.
اميني تصريح کرد: در دورههاي آموزشي شش ماهه اول، تعداد هنرجويان رشته سفالگري نسبت به ساير رشتهها بيشتر بوده است و 366 نفر از متقاضيان آموزش رشته سفالگري در اين مدت تحت آموزش قرار گرفتهاند.
وي در ادامه گفت: رشتههاي معرق منبت، معرق، مينياتور، تراش سنگهاي قيمتي در رتبههاي بعدي آموزش استان تهران قرار دارند.
مسئول اداره فني معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان تهران با بيان اينکه هنرجويان صنايعدستي در سال جاري در 7 مرکز آموزشي دورههاي خود را سپري کرده اند، تصريح کرد: با توجه به واگذاري بخشي از آموزش صنايع دستي استان به بخش خصوصي، آموزش هنرآموزان تهراني در اين تعداد از مراکز صورت گرفت.
سعيد اميني همچنين از کاهش ميزان آموزش هنرجويان در سال جاري خبر داد و اظهار داشت:40 تا 50 درصد از بحث آموزش به دليل واگذاريهاي صورت گرفته که هنوز کامل نشده است، کاهش داشته است.
وي خاطرنشان کرد: بخش زيادي از آموزش صنايع دستي استان در طول سالهاي گذشته در فرهنگسراها انجام ميشد که اين موضوع نيز به دلايل ذکر شده، خود به خود منتفي شد./111
انتهای پیام/