بنابراين گزارش اين نمايشگاه با وسعت 5 هزار مترمربع در قالب 210 غرفه 86 رشته صنايع دستي 30 استان کشور را به نمايش دراورده است و حضور موفق و پر شور صنايع دستي استان مرکزي در اين نمايشگاه با 45 رشته از صنايع دستي خود بسيار چشمگير است.
اين گزارش حاکي از آن است که مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي با حضور در آيين آغازين اين نمايشگاه به بيان اقدامات انجام گرفته در اداره کل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت در حمايت از توليدکنندگان صنايع دستي پرداخت.
مهدي کيايي با اشاره به اينکه اين اداره کل حمايتهاي جدي از بازار فروش توليدات صنايع دستي را از مدتي پيش آغاز کرده، اظهار داشت: راه اندازي کارگروه توسعه صادرات صنايع دستي در اين اداره کل و رفع موانع صادراتي و افزايش سطح صادرات و اقلام صادراتي صنايع دستي از جمله اين راهکارها است.
وي ادامه داد: تلاش اداره کل حمايت از توليد و بازرگاني معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي در ايجاد شهرکها و بازارچههاي صنايع دستي بر اساس مصوبات هيأت دولت از ديگر اقدامات در اين خصوص است.
معاون عمراني استان مرکزي نيز با بيان اينکه 5 درصد از اعتبارات استاني به توسعه زيرساختهاي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اختصاص يافته است، افزود: در سطح کشور بايد به صورت جدي به ارتقاء صنايع دستي توجه شود.
بازوند تصريح کرد: سرمايه گذاري در اين بخش در واقع راهکاري مؤثر در افزايش و ارتقاء صنعت گردشگري محسوب ميشود.
همچنين در ادامه اين مراسم رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان مرکزي و معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي اين استان نيز به بيان چگونگي برپايي و اهداف اين نمايشگاه پرداختند.
گفتني است در شش ماهه نخست سال جاري هفت نمايشگاه سراسري صنايع دستي به ميرباني استانهاي يزد، مازندران، آذربايجان شرقي، اصفهان، همدان، کرمانشاه و اردبيل برپا شد و پيشبيني ميشود براساس برنامهريزيهاي اداره کل حمايت از توليد و بازرگاني اين تعداد به 14 نمايشگاه برسد./111
انتهای پیام/